PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=396969}

Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część I

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
2010
7,5 331 tys. ocen
7,5 10 1 330829
6,5 54 krytyków
Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część I
powrót do forum filmu Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część I
ocenił(a) film na 9
Renatta08

Ja oglądam od początku, a właśnie reklamy sie zaczeły :-)

ocenił(a) film na 3
Renatta08

No niestety ja nie oglądam bo osoba z którą mieszkam stwierdziła, że jestem za stary na takie filmy i zaczęła się pruć że wszystko tylko nie to. @:-)
Co do tej starości to ma rację, ale wolę już obejrzeć coś czego nigdy nie widziałem (chociaż o Potterach mam podobną opinie jak jeden z założycieli tematów w tym momencie zaraz poniżej tego, że to produkcje dla gimbusów @:-), widziałem ze 4 z całej plejady te najstarsze i jedyny jaki był w miarę w miarę to ten z Garrym Oldmanem, Azkabanem i takim fajnym gryfem co go zwali Hardodziobem i chcieli mu w konsekwencji łepek mieczem czy toporem uciąć; pozostałe słabizna i naiwnota) niż po raz n-ty z rzędu też słaby film z Willisem "16 Przecznic" którym jestem teraz karmiony, a w zasadzie to się wyłączyłem @:-), albo inne powtórki czy durne quasi kabarety lub takie same podśpiewywanie jak np. Garou.
Że może będzie lipa to może i będzie, ale sam bym to chciał ocenić no i zawsze to jakieś nowum wśród tej sieczki wiecznych powtórek. O "Equilibrium" też leci teraz, ale znowu po raz n-ty, a poza tym dla mnie to film powiedzmy taki sobie - te wygibasy spod znaku ninjaturtels @:-) to dla mnie śmieszne są a nie jarające. Ale jakieś tam przesłanie tamten film zawiera chociaż banalne i oklepane.

Sorry wszystkie dzieciaki za to że tutaj trochę na inny temat poprzynudzałem, ale było pytanie to i odpowiedź się pojawiła @:-)

ocenił(a) film na 9
Renatta08

Jedna z lepszych części jak dla mnie więc wiadomo że się ogląda.

Renatta08

Ja oglądałem, ale właśnie zrezygnowałem. Film moim zdaniem nudnawy i słabo zagrany. Do poziomu książki mu daleko.

ocenił(a) film na 6
NikKlik

Oglądam, ale to jedna z nudniejszych części....

ocenił(a) film na 9
Renatta08

Ja oglądałem :)

Renatta08

Obowiązkowo! :)
Choć dubbing to porażka.

Zuza88

a wiecie kiedy i czy bedzie jakas powtorka?:)

ocenił(a) film na 8
dzunek

Sprawdzalem cztery dni do przodu i nie ma

Renatta08

oglądałem, moja ulubiona cześć filmowej serii. Dobre odwzorowanie książki.

Anakin_Skywalker

lipa troche, z pracy przyjsc nie zdazylem:P

użytkownik usunięty
Anakin_Skywalker

dobre odwzorowanie z książki??? :P padłem ...

To wstań i przeczytaj/obejrzyj jeszcze raz. W porównaniu do innych filmów, dobre.

użytkownik usunięty
Anakin_Skywalker

raczej ty wstań, przeczytaj i obejrzyj jeszcze raz, w porównaniu do pierwszych trzech części niestety jest średnie....

Ja nie padłem więc nie wstaje :D No dobrze, pierwsze trzy cześci były mniej więcej dość zgodne z pierwowzorem, lecz 4, 5 ,6 juz nie tak bardzo. Ta część była znacznie lepiej zekranizowana niż poprzedniczki.

użytkownik usunięty
Anakin_Skywalker

no tu się zgodzę :)

Renatta08

Ja oglądałam wszystkie filmy o Harry'm ale nie widziałam obu części Insygni Śmierci. Wczoraj włączyłam akurat na scenę śmierci Zgredka :( i wyłączyłam od razu :(

ocenił(a) film na 10
Renatta08

Oczywiście oglądałem :) inaczej nie mógłbym nazwać się fanem Harry Potter. Harry Potter Igrzyska Śmierci Hobbit , Lotr mógłbym oglądać na okrągło i w TVN i na dvd lub , lub z pendrive jeśli mam kopie

użytkownik usunięty
Renatta08

http://www.youtube.com/watch?v=coTBNrUxD1w