PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5998}

Hakerzy

Hackers
1995
6,8 29 tys. ocen
6,8 10 1 29333
6,1 16 krytyków
Hakerzy
powrót do forum filmu Hakerzy

czy ktos wie jaki ma tytul koncowa piosenka gdzie jonny i angelina sa w basenie? prosze odpiszcie!

ocenił(a) film na 10
Integra_2

hmmm...ja wiem mam cały soundtrack z hakerów:P
Poszukaj sobie w necie!Po co ci tytuł skoro tej piosenki niegy nie znajdziesz bo jest stara:P

użytkownik usunięty
Klaudynka

jak nie znajdzie wystarczy tytul wpisac w dowolnym programie do sciagania :P znam dwie piosenki z hakerow to jest - the prodigy "one love" i "voodoo people"

użytkownik usunięty

a i jeszcze cos kto zna tytuł piosenki ktorea jest na wstepie ?? chodzi mi ota co leci sobie samolotem i sa napisy początkowe :) prosze pisac

ja znam tytul tej piosenki:P sciagnelam ja sobie pare dni temu:P a to jest "Halcyon and on and on" - Orbital :) no i ja ja sciagnelam programem a nie szukalam po stronkach i (nic tu nie ma do gadania czy stara czy nowa piosenka!) tylko sciagaj taka zeby miala gdzies z 13 MB, bo ona troszke dluja jest:D milego sciagania:)

Autorem tej piosenki jest znany, kultowy zespół tworzący muzykę elektorniczną, Orbital. Tytuł, jeśli dobrze pamiętam, Halcyon (Prodigy remix). Pozrawiam.

Integra_2

Hehe.. ORBITAL - Hackers Starting Theme :).. O ile dobrze pamietam ;)

użytkownik usunięty
Integra_2

Ta piosenka to utwór zespołu Squeeze pt. "Heaven knows", ja sobie ją niedawno ściągnęłam, więc ty ją na pewno znajdziesz.

dzieki wielkie:* a mogla bys mi ja przeslac? moj e mail to malineczka4@interia.pl
z gory dzieki:*