czy ktos wie jaki ma tytul koncowa piosenka gdzie jonny i angelina sa w basenie? prosze odpiszcie!
hmmm...ja wiem mam cały soundtrack z hakerów:P
Poszukaj sobie w necie!Po co ci tytuł skoro tej piosenki niegy nie znajdziesz bo jest stara:P
jak nie znajdzie wystarczy tytul wpisac w dowolnym programie do sciagania :P znam dwie piosenki z hakerow to jest - the prodigy "one love" i "voodoo people"
a i jeszcze cos kto zna tytuł piosenki ktorea jest na wstepie ?? chodzi mi ota co leci sobie samolotem i sa napisy początkowe :) prosze pisac
ja znam tytul tej piosenki:P sciagnelam ja sobie pare dni temu:P a to jest "Halcyon and on and on" - Orbital :) no i ja ja sciagnelam programem a nie szukalam po stronkach i (nic tu nie ma do gadania czy stara czy nowa piosenka!) tylko sciagaj taka zeby miala gdzies z 13 MB, bo ona troszke dluja jest:D milego sciagania:)
Autorem tej piosenki jest znany, kultowy zespół tworzący muzykę elektorniczną, Orbital. Tytuł, jeśli dobrze pamiętam, Halcyon (Prodigy remix). Pozrawiam.
Ta piosenka to utwór zespołu Squeeze pt. "Heaven knows", ja sobie ją niedawno ściągnęłam, więc ty ją na pewno znajdziesz.