Po tym filmie długo gra w człowieku wspaniała muzyka która jest olbrzymim jego atutem. Środowisko hipissowskie, inne spojrzenie na świat i jego problemy tworzą niepoetarzalny klimat.
muzyczka na bis....
elo! jesli tak bardzo podobala Ci sie muzyka z tego filmu to jestem szczerze przekonana ze posiadasz plyte ze sciezka dzwiekowa z TEGO filmu. jesli jeszcze sie nie zdecydowales to zapewniam Cie ze tego zakupu nie bedziesz zalowal! mnie ta muzyka oczarowala! Ciebie tez nie oszczedzi! ;-)
P.S. :
oczywiscie nie wykluczam mozliwosci ze juz owa plytke posiadasz!
jak bys mogl byc tak dobry i podac tytul ulubionej piosenki to bylabym wdzieczna ;)
3maj sie cieplutko!
dziękuję
Dziękuję za informację. Już poczyniłem starania i mam dostać tę płytkę. Nic nie wiedziałem o jej istnieniu. Dzięki
nie ma za co!
mam nadzieje ze plytka Ci sie spodoba! (jestem tego pewna!) milego sluchania! jak przeslychasz to napisz ktora z piosenek Ci sie spodobala! oki?
jeszcze
Jeszcze jej nie mam ale będzie niedługo. Nie omieszkam odpowiedzieć co mi się w niej najbardziej podobało. Natrafiłem natomiast w internecie, ale nie zapisałem strony, na polską wersję Hair w wykonaniu teatru muzycznego z wybrzeża9(też nie wiem czy Szczecin czy Gdańsk). Ale było to słabiutkie mp3. Pozdrawiam.
słabo
To był króciutki fragmencik. Nie doszukałem sie podobieństwa do oryginału.
różnie bywa
Muzyka zajmuje w moim życiu jedno z pierwszych miejsc. Lubię każdy jej rodzaj. Czy lubię takie spektakle? Lubię. Np.: Metro jest najczęściej przezemnie powtarzanym spektaklem. Muzyka to coś wspaniałego, ona opowiada bez słów. Wystarczy przymknąć oczy i dorabiać sobie do niej swoje własne wizje, obrazy, tematy. W muzyce jest wszystko. Jest słońce, deszcz, śpiew ptaków wojna, miłość i kłótnia. Natomiast Hair, Metro czy Chicago mają już swoją narzuconą treść, ale są w sumie wspaniałe. Ja tak to widzę i przyznam że sporo pracy wymagało to abym potrafił zrozumieć muzykę. Nie lubię natomiast namiastek w wykonaniu innych niż oryginalnych muzyków. Takiego Niemena, Riedla, czy chociażby Skibę nikt nie jest w stanie podrobić, i zaraz odczuwa się że to jest nie to. Jeszcze jedno, Katedra ma również wspaniałą muzykę i ona właśnie uwypukla trści tego filmiku, bez niej nie byłoby takiej Katedry. Sumując te moje wywody, "muzyka jest dobra na wszystko". Pozdrawiam
wow....
Bardzo mi sie podoba Twoja odpowiedz! Musisz byc fajnym i madrym czlowiekiem! :-) tak 3mac! Pozdrawiam najmocjej!!!!! cmokasss
dzięki
Dzięki za tak miłą odpowiedź. Nie czuję się jej tak bardzo godnym, ale naprawdę tak odczuwam muzykę i wszystko co jest z nią związane. Pozdrawiam.