Moja ulubiona to Obi wan Kenobi,a najbardziej nie lubię generała Grieviousa.
Czekam na odpowiedzi.
moją ulubioną postacią w SW są ; Anakin Skywalker[ zanim vaderem sie stał ] Ahsoka Tano, Yoda , Luk Skywalker , Mace Windu , Kit Fisto , ploo kun Luminara Unduri Qui- Gon Jinn .
Najbardziej nie lubie ; Palpatinea , Dooku , Ventress również generał Grievios , Barrissa Offe [ ponieważ wrobiła Ahsoke w zamach na świątynie jedi i morderstwo ] , Darth Vader , Darth Maul
Najbardziej lubię: Dooku i Vadera.
Nie lubię Griviusa bo moim zdaniem jest to marna karykatura Vadera.
Najlepsze postacie: Obi-Wan, Bobo Fett, Yoda(tylko z starej trylogii), Sidious.
Najgorsze postacie:Padme, Jar-Jar, Wicekról Federacji i żydomucha z epizodu I.
Ulubione: Obi-Wan Kenobi,Qui-Gon Jinn,Yoda,Anakin Skywalker,Darth Vader,Darth Sidious/Imperator,Darth Maul,Generał Grievous,Luke Skywalker,Han Solo,Jango Fett/Boba Fett.
Nie lubię: Jar-Jar Binks,Wicekról Gunray,Watto,Poggle Mniejszy,Bib Fortuna,Trandoshanie.
Ulubiona Boba fett, Jango fett, Dengar, vader nie lubie imperator najlepszy i tak Boba :-)
Nie mogę się zdecydować między Maulem a Bobą
natomiast najgorsza.....też nie mogę się zdecydować między Jar Jarem a ewokiem
Moja ulubione postacie - Han Solo, Luke Skywalker, Laia Organa, Darth Vader, Obi Wan (Ben) Kenobi, C3PO, R2D2, Chewbacca, Bastilla Shan oraz Revan
Postacie które nie lubię - Anakin Skywalker, Jar Jar Binks (przecież to oczywiste), Padme Amidala, Mace Windu, Darth Maul, Hrabia Dooku i Generał Grievous
Ulubione postacie: Obi-wan Kenobi, Qui-gon Jinn, Luke Skywalker, Yoda, Mace Windu, Shaak Ti, A'Sharad Hett, R2-D2,
Kapitan Fordo, --- Darth Maul, Darth Sidious, Generał Grievous, Asajj Ventress, Durge, Jango Fett, Boba Fett, Darth Nihilus
Nie lubię: Anakin Skywalker, Ahsoka Tano, Darth Vader, Han Solo
Najbardziej lubię - wszystkie ze starej trylogii.
Najbardziej nie lubię - wszystkie z nowej trylogii (może z wyjątkiem Padme.)
Ulubione: Imperator Palpatine, Wicekról Nute Gunray i Rune Haako. Również lubię Tarkina, Lott Doda i wszystkich Neimoidian.
Nie lubię: Jar Jara i Anakina Skywalkera (za zabicie trzech moich ulubionych postaci).
Ulubione: Imperator, Vader, Obi Wan Kenobi, Yoda, R2-D2, Windu
Nie lubię: Zam Wessel, Jar Jar, Dooku (nie tyle sama postać, co to, że było go mało)
Ulubione: Obi Wan Kenobi,Windu,Yoda,Qui-gon Jinn,Darth Maul,Generał Grievous,Jango fett,Han Solo,Wat Tambor
Nie lubię:dziecko Anakin,wszystkich ewoków,C3-PO,R2-D2,drewnianego Lucke Skywalkera ze starej trylogii mam nadzieje ze w nowej sie postara
Ulubione - Rey, Luke, Obi wan Kenobi, Han Solo, BB-8, R2D2
Nie lubię - Anakin, Ewoki, Mace Windu