PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=171908}
4,6 16  ocen
4,6 10 1 16

Griechische Feigen
powrót do forum filmu Griechische Feigen

Już kilkakrotnie próbowałem podać nazwisko aktorki grającej główną rolę w tym filmie. Ale tu zdaje się prowadzący tę stronę mogą ględzić od rzeczy i tak zawsze mają rację. Dla normalnych ludzi; główną rolę gra tu Betty Verges. W filmie gra rolę Patrycji. Cała akcja toczy się w czasie wakacji Patrycji w Grecji, a fabułą są jej erotyczne przygody.

Witek_9

Witam.
Szukałem informacji dotyczących tego filmu już dość długo.
Problem polegał na tym, że znam tem film pt. Zakazany owoc i stąd problemy z jego znalezieniem w internecie, ale udało się.
Mam do Pana pytanie: czy ma Pan ten film obojętnie w jakiej wersji, divx,xvid,dvd,vcd, jeśli tak to chętnie odkupię, bardzo mi na nim zależy.
Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
mariusz_gubernat

Ja mam ten film. Zresztą jak dobrze poszukać to można znaleźć linki Megaupload z tym filmem.
Ale do rzeczy: historyjka jest prosta, naiwna, jak na komedię to humoru tu na lekarstwo. Mocne strony to słoneczna erotyka i ładne scenerie.

mariusz_gubernat

Dawno tu nie zaglądałem, więc dopiero teraz odpowiadam. Mam ten film ale w rosyjskiej wersji językowej. Zresztą ściągnięty z sieci programem eMule. W internecie występuje pod tytułami "Griechische Feigen", albo "The Fruit Is Ripe". Można ściągnąć napisy programem Napi-projekt, jeśli są do tego filmu. Ja nie próbowałem, więc nie wiem. W polskiej wersji oglądałem z 10 lat temu, jeszcze w epoce magnetowidów. Mocne strony, to również ładne dziewczyny. Betty Verges była ładną i zgrabną kobitką, zresztą Olivia Pascal też. Scena, kiedy obie razem pozują nago w czasie sesji fotograficznej to uczta dla oczu :)

Witek_9

PS. Betty Verges jest na górnej z dwóch miniaturek zdjęć znajdujących się na tle plakatu. Po kliknięciu w plakat zdjęcie się powiększa i widać lepiej. Fajna kobitka z niej była trzydzieści lat temu.

Witek_9

"Zakazany Owoc"

I w ogóle data jest pomylona.