PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=564230}

Grawitacja

Gravity
2013
6,6 223 tys. ocen
6,6 10 1 223420
7,6 78 krytyków
Grawitacja
powrót do forum filmu Grawitacja

Chcę iść na ten film, ale nie chcę oglądać reklam w nieskończoność. Ile trwają tak mniej więcej?

ocenił(a) film na 10
laraaa2

Dobre 40 minut :(

ocenił(a) film na 10
vicovaro25

Czyli przyjdę po 19, zamiast 18:30, dzięki ; )

vicovaro25

Jaja sobie robicie. Puszczaja 40 min reklam??

użytkownik usunięty
vicovaro25

Co Ty gadasz człowieku?! Byłem na "Grawitacji" w IMAX na Sadybie i reklamy przed seansem trwają max 20-25min. Za to w Multikinie przed "Wałęsą..." reklamy trwały dokładnie 35min. To już była przesada, ale te 20min da się przeżyć.

ocenił(a) film na 10
laraaa2

W Multikinie reklamy trwają 35 minut (słownie: trzydzieści pięć!). Jak tak dalej pójdzie to film będzie dodatkiem do reklam. Pytanie tylko kto będzie wtedy chodził do kin? Takie są właśnie efekty chciwości i głupoty. Pozdrawiam dystrybutorów tudzież właścicieli kin.
PS Ja oczywiście przychodzę na seans do Multikina jakieś 25 minut spóźniony. Polecam przy okazji kina które szanują widzów. We Wrocławiu w DCF czy KNH reklamy trwają 5 - 7 minut.
.

ocenił(a) film na 10
robinson777

W kinie "Charlie" w Łodzi wogóle nie ma reklam. Polecam to ciche, kameralne kino ze świetnym repertuarem.

vicovaro25

Potwierdzam, świetne miejsce. Przychodzą ogarnięci ludzie, którzy potrafią się zachować i nie rozmawiają podczas seansu. :)

ocenił(a) film na 8
laraaa2

imax to chyba sieć cinema city, a w cinema city reklamy zawsze trwają 15 minut przed filmem

laraaa2

Na moim seansie w IMAX blok reklamowy trwał 15 min.