Wiadomo coś kiedy ten film zostanie wydany na dvd/blu-ray? Chętnie bym obejrzał jeszcze raz w domowym zaciszu i już generalnie nie mogę się doczekać.
Musimy jeszcze poczekac do 7 marca. Jak na razie to cale 3D w tym filmie to porażka i czekam na wersje blu-ray i obraz zylete a nie rozmazane tekstury.
ja już wczoraj w empiku kupiłem więc nawet wcześniej :)
dużej różnicy to nie zrobi skoro jutro piątek :P
dvd kosztowało 49.90 dodatki to dokumentalny o śmieciach w kosmosie i krótkometrażówka Aninquaaq :) ot całe wydanie
W Media Markt (patrzałem na razie on-line, więc na miejscu winno być tak samo) jest stosunkowo tanio (jeśli idzie o nowość):
BD 69,90
BD 3D 99,90
DVD 39,99
Podbijam.
Na miejscu widziałem wersję 3D, ale kosztowała ok. 130 zł. Powołanie na cenę widzianą na ich stronce on-line powinno obniżyć cenę na widoczną w internecie. Mnie się tak udało przy jednym z innych filmów.
Wśród dodatków na BD wymienione jest m.in.: "Grawitacja - oglądaj wersję filmu bez muzyki". Ucieszyłem się gdy to zobaczyłem jednak po zakupie na płycie takiej opcji nie znalazłem. Szkoda. No chyba, że dystrubutor zakłada, ze wcisnę mute na pilocie ;)
Co jak co ale ten film na blu wygląda jak żaden inny. Takich efektów specjalnych dotąd nie było nigdy. Raj dla oka i ucha.
HEJ MAM PYTANIE DO POSIADACZY FILMU NA BLU RAY 3D
CZY WERSJA BLU RAY 3D + BLU RAY -- OBA DYSKI 3D (MA LEKTORA) I NORMALNY BLU RAY 2D ( TEZ JEST Z LEKTOREM I NAPISAMI )