PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=564230}

Grawitacja

Gravity
2013
6,6 223 tys. ocen
6,6 10 1 223331
7,6 74 krytyków
Grawitacja
powrót do forum filmu Grawitacja

Wiadomo coś kiedy ten film zostanie wydany na dvd/blu-ray? Chętnie bym obejrzał jeszcze raz w domowym zaciszu i już generalnie nie mogę się doczekać.

ocenił(a) film na 6
steemm

Musimy jeszcze poczekac do 7 marca. Jak na razie to cale 3D w tym filmie to porażka i czekam na wersje blu-ray i obraz zylete a nie rozmazane tekstury.

ocenił(a) film na 8
Prestoneq

ja akurat lubię filmy w 3D :) więc pewnie kupię wersję gdzie bedzie 3D i 2D

steemm

Od piątku.

ocenił(a) film na 9
steemm

ja już wczoraj w empiku kupiłem więc nawet wcześniej :)
dużej różnicy to nie zrobi skoro jutro piątek :P

Logan_20

Które wydanie kupiłeś? BD czy DVD. Napisz coś o nim, bo sam noszę się z zamiarem kupna tego filmu,.

ocenił(a) film na 9
Midnite

dvd kosztowało 49.90 dodatki to dokumentalny o śmieciach w kosmosie i krótkometrażówka Aninquaaq :) ot całe wydanie

Logan_20

POLECAM WERSJE BLU RAY Z 3 GODZINAMI DODATKOW ;)

ocenił(a) film na 8
steemm

W Media Markt (patrzałem na razie on-line, więc na miejscu winno być tak samo) jest stosunkowo tanio (jeśli idzie o nowość):
BD 69,90
BD 3D 99,90
DVD 39,99

ocenił(a) film na 8
Knuckles

Podbijam.
Na miejscu widziałem wersję 3D, ale kosztowała ok. 130 zł. Powołanie na cenę widzianą na ich stronce on-line powinno obniżyć cenę na widoczną w internecie. Mnie się tak udało przy jednym z innych filmów.

ocenił(a) film na 9
steemm

Wśród dodatków na BD wymienione jest m.in.: "Grawitacja - oglądaj wersję filmu bez muzyki". Ucieszyłem się gdy to zobaczyłem jednak po zakupie na płycie takiej opcji nie znalazłem. Szkoda. No chyba, że dystrubutor zakłada, ze wcisnę mute na pilocie ;)

steemm

Co jak co ale ten film na blu wygląda jak żaden inny. Takich efektów specjalnych dotąd nie było nigdy. Raj dla oka i ucha.

obleh

HEJ MAM PYTANIE DO POSIADACZY FILMU NA BLU RAY 3D
CZY WERSJA BLU RAY 3D + BLU RAY -- OBA DYSKI 3D (MA LEKTORA) I NORMALNY BLU RAY 2D ( TEZ JEST Z LEKTOREM I NAPISAMI )

cineworld

Tak, oba mają. Film w 3D wizualnie świetnie się broni na 47 calowym ekranie.

valonna

Miażdżąca jakość obrazu i dźwięku to prawda. Lektor jest jak najbardziej.