PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=837508}
6,2 49 tys. ocen
6,2 10 1 48634
5,0 59 krytyków
Gladiator II
powrót do forum filmu Gladiator II

Jestem zachwycony, po prostu nie rozumiem ludzi, co się czepiają.
Film jest po prostu świetny, nawiązania do jedynki, Postać Marcusa zagrana świetnie przecudowne. Warto było czekać te 25 Lat

ocenił(a) film na 8
Czerwony_

Mi też się podobał ,jeśli by ten film (G2)wyszedł w 2000 roku ,a tamten(G1) w 2024 tak samo byłoby krytyka na ten nowszy,że jest beznadziejny. Spodziewaj się fali hejtu w swoim kierunku ;Bo jakim prawem takie dno filmowe mogło Ci się podobać

ocenił(a) film na 2
arnibarni72

Chyba nie wiesz, co piszesz.

ocenił(a) film na 2
Menda_fw

Taak, nie wiedzą. Ale dla braci mniejszych trzeba mieć zrozumienie i ich wspierać w tej wędrówce przez mrok i ciemność dopóki nie odnajdą swojego zdrowego rozsądku i sprawnie działającego mózgu. Trzymam za nich kciuki!

ekwi

Tak, wspierajmy

ocenił(a) film na 2
Czerwony_

Film jest żenujący, scena w Koloseum pełnym wody z rekinami, to plucie widzowi w twarz.

ocenił(a) film na 6
Menda_fw

Gorsze były komputerowe małpy.

ocenił(a) film na 8
Menda_fw

ojej, o nie, o ja xDDDD

Menda_fw

Dla twojej informacji... Koloseum było zalewane wodą i toczyły się tam bitwy na statkach. Tu akurat jest to bliskie faktom historycznym. Także ignorancja totalna, byleby skrytykować film

ocenił(a) film na 2
Eri1233

Z tego, co wiem, chyba tylko raz było zalane i wątpię, że pływały w nim rekiny, i wątpię w to, że ciemnoskóry przejął władze! Film jest bardzo zły I zakłamany, i co gorsze ma przypisany gatunek: Dramat historyczny.

ocenił(a) film na 5
Eri1233

Od zalewania woda i odgrywania bitew morskich do pływających w tej wodzie iluś tam rekinów jest daleka droga ...

Eri1233

A skąd niby byli w stanie wziąć słoną wodę dla tych rekinów. Bzdura maksymalna

ocenił(a) film na 7
jaro_men

Istnieją rekiny słodkowodne

Czerwony_

Kopiowanie z fabuly Jedynki to akurat wada, a nie zaleta. Ale niz zaluje wyprawy do kina. Dla mnie to najlepszy blockbuster tego roku. Podobal mi sie bardziej niz "Avatar 2" i "Diuna 2".

ocenił(a) film na 1
Czerwony_

Sponsorowane opinia, może boot film gniot.

ocenił(a) film na 5
Czerwony_

Błagam, powiedz, że to co napisałeś to ironia.

ocenił(a) film na 5
Czerwony_

Też uważam że postać Marcusa Aureliusa z gladiatora jedynki była świetna i dobrze zagrana

ocenił(a) film na 3
Czerwony_

To bardzo proste. Film jest durną, kiepską zagraną, kalką oryginału.