"przystojny dość był, inteligentny, na tematy różne rozmawialiśmy... nie powiem że nie... ale co z tego jak ja do niego żadnego uczucia nie mam... to z nim zrywam nie... zresztą... miłość w naszych czasach nie istnieje... trzeba robić melanż i się nie przyzwyczajać nie..." :)
dobre było jeszcze to jak zobaczyły telefon ali. szkoda tylko że najlepsze
teksty poszły na początek, bo dalej już średnio było.
o rzesz kurwa bo nie wierze... czegoś takiego jak żyje to na oczy nie widziałam :P
"tatusiem sie skurwiel jebany mianował i powiedział że jak się do żadnego liceum nie dostane to mnie z domu wypierdoli"
pierd...dziwka! stara panna!dawno jej nikt nie wyruchał co mnie nie dziwi bo jak się ma taką mordę to oczywiste wręcz!
I właśnie, nie rozumiem, po co taki temat. Naprawdę zaczyna mi się wydawać, że te puste i głupie teksty Mileny, niektórym zaczęły imponować.
lol. rozumiem, że śmiejesz się tylko z dowcipów pełnych i inteligentnych.
śmieszy mnie kononowicz ale mi nie imponuje. rzeczy które śmieszą nie
imponują, bo śmieszny znaczy zazwyczaj głupkowaty. to tak jakby komuś
imponowało jp. po co iść na film o młodych prostytutkach. przecież one nie
imponują. bądźmy sztywni i pretensjonalni. pozdrawiam ;]
Camilla3 sądzę dokładnie tak samo! Chodzę do 2 kl gimnazjum, tak tak wiem
jestem dzieckiem. Oglądałam ten film i nic mi osobiście się w nim nie
podobało i imponowało, ale mam khek khem takie 'koleżanki' które uważają że
to jest super extra film i w ogóle... nie no sory ale żal mi takich ludzi
:/
To, że komuś podobał się ten film nie znaczy, że chce być taki jak te dziewczyny...
A liczba 95 w twoim nicku to rok urodzenia? Bo jeśli tak to podrośnij i wtedy zacznij się wypowiadać.
Nie jesteś jeszcze zbyt dojrzały na takie forum.
To jest wiek gimnazjum. 14 lat, to w sam raz, tylko wytłumaczmy o co w tym filmie chodzi, że to przestroga.
heheh ja tam z tego filmu się uśmiałam,przynajmniej z tekstów tych pustaczek:P jak sobie pomyślę, że takie dziewczyny naprawdę istnieją i za marne 5 dych dupy dają to aż się niedobrze robi.
A dla mnie ten film to ogromny niedosyt.. Niby ukazuje realia, ale mnie nie zaskoczył niczym. Pochodzę z małej miejscowości i to co dzieje się u nas nie potrzebuje kolorowych galerii. Ten film to mała cząstka tego co tak naprawdę się dzieje. Rzeczywistość jest smutna, ale prawdziwa. Ktoś załapał dobry temat ale nie umiał go dobrze przedstawić. Może młodzieży się podoba, ale jak dla mnie to lepsze "Galerianki" mam na podwórku.
No to powiedz mi, Vivien17, co w tym filmie mogło się podobać? Bo według mnie nie można takiego filmu określić "podobał mi się". Podobać to się może komedia, ale nie takie coś, gdzie głównym tematem jest szmacenie się przez małolaty.
Przede wszystkim to nie mówcie ,że gimnazjaliści są "zbyt młodzi" na filmy
o gimnazjalistach. Ten film to doskonała przestroga właśnie dla nich i ich
rodziców. Reszta na dobrą sprawę wiedzy z tego filmu nie wykorzysta.
Świetnie pokazana patologia i to co młodzież jest w stanie zrobić by
osiągnąć wyższy status społeczny, zdobyć prestiż, zaimponować innym. Dla
mnie 10/10. Dzisiejsze czasy przerażają.
"a chuj mnie obchodzą jej buty... mnie to się tylko marzy, żeby w kosmos wyjebała na tej miotle, która jej z dupy wyrasta"
ten film bazuje jedynie na tekstach Mileny...dziewczyna grala z jednej strony beznadziejnie ale stanowila najlepszy koloryt i ubarwiala caly film nie tylko swoim wygladem ale wlasnie tekstami. Ciekawe, jak ta dziewczyna wyglada bez charakteryzacji.... po prostu rozwalala mnie swoja gadka.