PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=381109}
6,2 13 tys. ocen
6,2 10 1 13179
2,5 2 krytyków
Gabriel
powrót do forum filmu Gabriel

Tylko szkoda Andy'ego, bo mógł zrobić kilka naprawdę dobrych filmów akcji. Po Spartacusie
otworzyły się przed nim drzwi do światowej kariery, a te paskudne raczysko wszystko
zniszczyło. Szkoda, że zagrał w tak małej ilości filmów, bo fajnie się go ogląda.

ocenił(a) film na 8
Lukininho

Zgadzam się całkowicie. Niestety, szkoda tak dobrego aktora.

ocenił(a) film na 9
Lukininho

Popieram.Wielu jest teraz plasikowych aktorów -Andy mimo wszystko był jakiś inny. Miał w oczach ,w spojrzeniu dziwną moc. Żal chłopaka ,który musiał odejść na samym początku drogi.Nie zobaczy jak rosną jego dzieciaczki,nie pokocha więcej żony,nie zadowoli nas swoją grą...straszny żal...

ocenił(a) film na 7
Lukininho

Ja również się zgadzam. Obejrzałam wszystkie filmy z Andy'm (czyli 2!), Spartacusa i czuję niedosyt. Chciało by się więcej i więcej, a tu niestety :( Pozostaje oglądanie w kółko tego samego, ale wątpię czy mi się to kiedykolwiek znudzi.

ocenił(a) film na 8
Marysia1407

Wielka szkoda że odszedł :(

ocenił(a) film na 8
Marysia1407

Andy był wyjątkowym aktorem. Najbardziej charakterystyczne w jego grze było połączenie typowo męskich, twardych cech z wrażliwością. W Spartacusie świetnie to pokazał. Nikt nigdy nie nazwałby go miękką pipą, a jednak często potrafił uronić łzy. Tu w Gabrielu również to mamy i za tym będziemy tęsknić...

ocenił(a) film na 6
rafik54321

Coś w tym jest. Nadał kilka własnych indywidualnych, niepowtarzalnych cech tej postaci, przez co po zmianie aktora aż nadto widać było różnicę. Szkoda. Nie musiał tak młodo umierać.