PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10069795}

G20

2025
4,0 2,2 tys. ocen
4,0 10 1 2220
3,5 6 krytyków
G20
powrót do forum filmu G20

Ta promowana już na siłę aktoreczka z miną jakby jej ktoś narobił pod nos, niestety mało że nie wzbudza sympatii i dotychczasowe role również to jeszcze ktoś daje jej taką pierwszoplanową heroski hahah. Absolutnie nawet nie stracę minuty na nią wystarczy że straciłem na legionie samobójców czy czarnym Adasiu gdzie mnie totalnie irytowała!

R_BLADE

Ta "promowana na siłę aktoreczka", czyli posiadająca na swoim koncie wszystkie najważniejsze aktorskie nagrody, nazywana jedną z najwybitniejszych aktorek XXI wieku, umieszczana na listach najbardziej wpływowych ludzi na świecie, absolwentka prestiżowej The Juilliard School, ceniona aktorka teatralna uhonorowana również nagrodą Grammy - Viola Davis? Taaak - faktycznie przeceniana i promowana na siłę :D :D :D

majfe

I te wszystkie nagrody niby jakie mają znaczenie? Film jest drętwy a jej rola... proszę, nie wiem czy 1/10. Oczywiście, można się też zachwycać, nikt nikomu nie broni :)

fonoarte

Ale ja się zgadzam, że film jest chusteczkowy. Nie zgadzam się za to z nazywaniem Violi Davis "promowaną na siłę aktoreczką".

ocenił(a) film na 3
R_BLADE

Niestety "Za garść dolarów" każdy da się unurzać w smole i wytarzać w pierzu. Przykładem de Niro, Pacino i wielu innych... Światowe kino zeszło na psy i tylko nieliczni aktorzy potrafią powstrzymac się od grania w takich gniotach jak "G20". Smutne ale prawdziwe.