Proszę,czy ktoś by mi mógł powiedzieć,co wydarzyło się w końcówce?Wczoraj leciał na TVN-ie ,i oglądnąłem tak gdzieś do 00:20.Niestety,zasnąłem,i kiedy się obudziłem,akurat kończyły się napisy końcowe:(
Nie wiem jak można zasnąć na takim filmie, a co do koncowki zglos sie na moje gg. Pozdrawiam !!
No więc. Jenny wróciła do Forresta. Została z nim kilka dni, spędzili razem noc, a potem Jenny uciekła.
Forrest wybiegł z domu i biegł tak 3 lata.
Potem Forrest siedzi na ławce i chwali się, że dostał list od Jenny, żeby go odwiedziła. Pani, która zawzięcie słuchałą jego historii powiedziała, że Forest nie musi jechac autobusem, bo miejsce, w którym mieszka Jenny jest parę przecznic stąd.
Forrest poznaje swojego synka Forresta Gumpa Juniora. Jenny wychodzi za mąż za Forresta, a na ich ślub przyjeżdża płk. Dan z nowymi, metalowymi nogami oraz narzeczoną :]
Jenny choruje i umiera. Forrest chowa ją pod pamiętnym drzewem.
Film kończy się tak, że Forrest Senior i Junior czekają na autobus, który ma zawieźć Forresta Juniora do szkoły :]
Film nie kończy się w zupełności tym, że "Forrest Senior i Junior czekają na autobus, który ma zawieźć Forresta Juniora do szkoły". Kończy się tym, że Forrest Senior po odjeździe swojego synka do szkoły siedział sobie na pieńku. Wcześniej duży Forrest otworzył swoją książkę, w którą wsadził piórko spadające na początku filmu. Wypadło ono z tej książki. Gdy syn odjechał piórko wznisło się w powietrze i odleciało, tak jak na początku filmu. Piórko to można porównać z życiem Forresta Gumpa. Poleciało, i nie wiadomo, gdzie spadnie i co mu się przydarzy.