PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=836119}
6,0 50 tys. ocen
6,0 10 1 50216
5,9 54 krytyków
Eternals
powrót do forum filmu Eternals

Jedynki

ocenił(a) film na 9

Prawie 20% ocen to jedynki? Widzę, że słowo "różnorodność" dalej działa na Polaków jak płachta na byka, a obecność postaci LGBT to większe fantasy niż kamienie nieskończoności. Przykre ale bez zaskoczenia

Damian24

https://youtu.be/Lk2FMpmciIc?t=1724 Masz od tego momentu o miłosnym człowieku LGBT oO :))))

Damian24

I co on swoją orientacją seksualną zabijał? XD

magdaxd

To mordercy homo którzy mieli problem z samym sobą i nienawidzili świata pełnego tradycji stałości. Zaczęli mordować i tak zginęły miliony. Kochankiem jeżowa był Lenin. Zawsze te odchyli wiązały sie z brutalnością.

Damian24

odchyły*

Damian24

Tak, bo geje takie brutalne, że ich teraz tacy jak ty gnębić muszą ;)

Co cię interesuje kto w jaką dziurę pcha? Co to ma wspólnego z tym jakim kto jest człowiekiem. Ty widocznie też jesteś gejem, bo cechujesz się wszystkimi tymi cechami, które u swoich rzekomych oprawców wytykasz. Widocznie w dupę lubisz... Skoro jesteś Żydem antysemitą, Murzynem ksenofobem, patriotą nazistą, to zapewne gejem homofobem...tak! Wszystko się zgadza ;)

magdaxd

To są fakty, a ty środowisko morderców i ludobójców. Gratuluje. bahahhaa

Damian24

Fakty, że cię dupa boli? No to może przestań się tak tym gejom narażać, skoro takiego kibola jak ty tylko te geje biją i prześladują. Zadzwoń na infolinię, zgłoś prześladowanie ;)

Chyba, że ty lubisz jak dupa boli... ;)

magdaxd

Zwerbowali ich,aby mordowali dosłownie, bo normalni mogliby mieć opory. To są fakty historyczne nie opinia.

Damian24

Skoro to fakty historyczne, to przejawiasz wszystkie cechy homoseksualisty.
Opory: Brak
Tolerancja: Brak
Brutalność: Jest

Pedał jak się patrzy!

magdaxd

TĘPA PAŁO

Damian24

Jestem kobietą, to oczywiste, że nie mam "pały"... Polski nawet w inwektywach jest zbyt trudny? XD

magdaxd

Jako środowisko nie pojedyncze osoby.

Damian24

Jestem "pałą" jako środowisko?

Chyba nie o tym chciałeś...

Środowisko tworzą pojedyncze osoby. Myślenie nie boli, ale rozumiem, że coś u ciebie nie styka...

magdaxd

Widać jak czytałaś cytaty które dałem.

magdaxd

O nie widziałem komentarza. "To ty jesteś Żydem Mulatem XD" „Do polskiego narodu należą spolszczeni Niemcy, Tatarzy, Ormianie, Cyganie, Żydzi, jeżeli żyją do wspólnego ideału Polski. Murzyn lub czerwonoskóry może zostać prawdziwym Polakiem, jeśli przyjmie dziedzictwo duchowe polskiego narodu zawarte w jego literaturze, sztuce, polityce, obyczajach, jeśli ma niezłomną wolę przyczyniania się do rozwoju bytu narodowego Polaków" profesor Wincenty Lutosławski, poliglota, filozof, działacz narodowy, endek, przyjaciel Romana Dmowskiego (tatar) . Wymysły o twoich polakach czystkach, to wymysły sowieckie. Masz wszystko pomieszane slogany i wyobrażenia. Zostały zmienione nazwiska za dekretu Bieruta z dnia 10 listopada 1945 r. o zmianie i ustalaniu imion i nazwisk. Nikt tu nie jest czysty Polska, to nie Niemcy i Rosja. To świadczy, że jesteś niewolnikiem lub dzieckiem komunistów. Polak, to nie rasa.

Damian24

Zmienione na słowiańsko brzmiące.

Damian24

„"Wyrosłeś na starym Punk Rocku?" I chyba tak jak Gary Hell masz problemy po kwasie ;)” Tak wyrosłem mule od 1989 roku później pojawili cioty podszywające starego punk rocka. Last resort, Bazzcock, Ramones nie są lewackie. Punk rock powstał, by zniszczyć twoich hippisów i LGBT. Ludzie przyłączali się dlatego punk rocka, bo najbardziej prali hippisów. Często były dziećmi hippisów nienawidzące swoich rodziców hippisów i homo, którzy zniszczyli im życia. „Ronald Reagan był najlepszym prezydentem naszych czasów. Młodzi ludzie skłaniają się ku liberalizmowi i mam nadzieję, że zmieni się to, kiedy zobaczą, jaki świat jest naprawdę”. – Johnny Ramone ojciec punk rocka. Sex Pistols śpiewał piosenkę antyaborcyjną "Boines", a by wyszlibyście za aborcją. Tak się właśnie wam percepcja przesunęła bahahaha

Damian24

Obecnie wystarczy dostać obywatelstwo polskie XD

Sam twierdzisz, że jesteś "brązowy"... jesteś biały i choćbyś chciał to tego nie zmienisz XD

Nigdzie nie napisałam, że Polak to rasa, to ty twierdzisz, że Polak to jakiś stan wyższej duchowości i kulturowego przynależenia. Cały czas twierdzę, że aby być Polakiem wystarczy obywatelstwo polskie XD

O! Ronald Regan... cóż to za polski polityk? XD

Czyli ty nie wychowałeś się na starym, klasycznym polskim Punk Rocku, który jako pierwszy na swoim festiwalu wprowadził reggae i ideologię tolerancji i wolności...Nie wiesz kim jest Gary Hell (mimo że koncertował w USA), ty wychowałeś się na amerykańskim punk rocku, który w czasach polskiego punk rocka był praktycznie niedostępny w Polsce... Ty gówniarz jesteś XD

Amerykańska propaganda ci się z Polską pomyliła XD

Napisz mi kim był Gary, a uwierzę, że znasz polski, klasyczny, stary punk rock...nie umiesz XD

magdaxd

Czy ty cos w ogóle wiesz ? Żadnego cytatu źródeł. hahaa Debil lat 90 tych nie masz o niczym pojęcia.

Damian24

Nie urodziłam się w latach 90 XD

magdaxd

Zależy kto pisze i jakiego środowiska. Punk Rock, a lewica są dwie różne sprawy. Hippisi, to byli studenciaki, którym wyprano głowy ideologia na uniewrsytetach, a punki były dziecmi robotników. Punk rock nie był lewicowy, a była zawsze wolna przestrzeń. Po prostu większość dorosła i założyło rodziny, a zostały miernoty niemające nic wspólnego starym punk rockiem. Marky Ramone, może był lewicowy jest nieorginalnym Ramonesem, którego wywalili orginali ramonsi, a na okładce płyty "Subterranean Jungle" wstawili za szybe za alkoholizm.

Damian24

W Polsce nawet hippisów nie było ;) Ty ciągle mówisz o amerykańskiej rzeczywistości. Jesteś dzieciakiem z pokolenia wczesnych lat 90. To widać, który dopiero jako nastolatek zainteresował się tym gatunkiem. Nie przeżyłeś polskiego punku lat 70 i 80, więc skończ, bo się kompromitujesz... Polski punk rock nigdy nie śpiewał o rzeczach innych jak wolność, prawa człowieka, równość i tolerancja i nie mówię o amerykańskich muzykach, bo ich nasza sytuacja nigdy nie dotyczyła, oni ledwo potrafią wskazać gdzie Polska leży na mapie, a ty ich jak Bogów traktujesz, którzy określają twoją światopogląd.

Pojęcia nie masz o niczym, a nienawiści i złości w tobie jak w niemieckim rottweilerze. Szczekasz, byle szczekać. Nienawidzisz wszystkich i wszystkiego. Zupełnie jak zindoktrynowany chłopak w liceum, którego kolega wciągnął w klub dyskusyjny, gdzie rozmawiacie o polityce i gospodarce państwa, a bez kontroli jesteście gotowi walczyć o słuszności narodu (twoi agresorzy z Hitlerjugend). Gdybyś urodził się w Niemczech i chodził do szkoły w czasie, gdy wybuchła wojna, to byś był bardzo gorliwym wyznawcą nazizmu (bo nawet jako deklarujący patriotyzm Polska jesteś zwolennikiem metod i ideologii nazistowskiej).

magdaxd

Nie masz o niczym pojęcia ty nawet nie odróżniasz lewicy od prawicy. Socjaliści narodowi i międzynarodowi. Prawica dziecko, to nie jest ideologia. Patrzysz na swoje środowisko z którym sie obracasz nigdy nie poznałaś starych punk rockerów. Trzeba sobie cybernetyki społecznej poczytać. Twój owsiak,to w moim mieście kopa dostał od starych punków w latach 80 tych. Twoje lewacki jak zaczęły sie podszywać powstał street punk. Ja słuchałem końca lat 80 dziewczyno. bahaha, Oczywiście, ze jest inaczej Polsce i w USA, ale ja znałem te kapele, którzy nie znała większość w Polsce.

Damian24

A może Red Alert jest nazistowski bahahhaa https://www.youtube.com/watch?v=VB9-os77UzE

magdaxd

o nawet jako deklarujący patriotyzm Polska jesteś zwolennikiem metod i ideologii nazistowskiej mÓWISZ, ŻE Cock Sparrer
JEST NAZISTOWSKI HAHAHAHA https://www.youtube.com/watch?v=BlSqt9EDGDg

magdaxd

https://www.youtube.com/watch?v=JVVBBhl_aQs

magdaxd

Ty nie znasz w ogóle punk rocka, co ty w ogóle słuchałaś ? Nazwy bahahaa

magdaxd

Faszyzm, nazizm, komunizm, to jest neopogaństwo, a neopoganie nie mają moralności i dlatego moga palić
ludzmi w piecach. Dlatego Rzym upadł, bo w pogaństwie nie ma moralności, a wiec musi być wszechprawo z wielka biurokracja. Dlatego każde państwo socjalistyczne musi kończyć sie totalitaryzmem. Nacjonalizm, to twór rewolucji we francji i nie ma nic wspólnego z konserwatystami, czy monarchistami. U nas byli narodowi chrześcijanie, a Piłsudczycy (PPS) sanacja, byli narodowymi socjalistami. Dlatego Piłsudski nienawidził Dmowskiego. Po to stworzono w latach 60 hippisów i twoje LGBT, by zniszczyć moralność, by wprowadzić zamordyzm. Fundują, to wielkie globalne koncerny i dzięki tobie będziemy mieli prawdziwe państwa faszystkowie,
a nad nimi fałdów wielkie korporacje.

Damian24

Czyli hippisi i LGBT to broń przeciwko Bogu jedynemu prawdziwemu? XD

W Polsce nie istnieli hippisi, ta ideologią nigdy nie weszła do kultury polskiej. LGBT stworzył Bóg dając ludziom wybór i dając jedną prawdę objawioną "Bóg jest miłością, tam gdzie jest miłość, jest Bóg". Bóg błogosławi ludziom, którzy się kochają, bez względu na orientację. Wiem, mózg co eksplodował i nie ogarnąłeś.

Moralność jest cechą indywidualną człowieka. Nad istotą moralności pracował Nietsche, Hegel i wielu innych. Bycie katolikiem nie czyni cię osobą moralną, to wewnętrzne poczucie sprawiedliwości to określa. Ty dla przykładu jesteś wierzący i nienawidzisz wszystkiego i wszystko, siejesz mowę agresji, nietolerancję, nienawiść... I czujesz, że jesteś moralnie usprawiedliwiony. Wg wyznania chrześcijańskiego jesteś zwykłym sługą Szatana, który idzie drogą jego nauk. Zaś taki ktoś, kto wychował się w dżungli i nigdy nie znał Boga chrześcijańskiego może szanować naturę, dziękować jej za pożywienie i nie czerpać przyjemności z cudzego cierpienia, choć nigdy nie poznał nauk kościoła katolickiego. Moralność jest sprawą indywidualną, którą osobom, które nie potrafią samemu sobie wyznaczyć granic robi to ktoś z założenia do tego odpowiedni. Jak widać, twój ksiądz popełnił gdzieś błąd...

magdaxd

Jak ja słuchałem twoje Punk Rocka, to twoi koledzy bajki oglądali, albo nie było ich na tym świecie. Nie mam dziecko 20 paru lat bahahahaha Zabawna jesteś.

magdaxd

"o nawet jako deklarujący patriotyzm Polska jesteś zwolennikiem metod i ideologii nazistowskiej" W godle ZSSR masz cały świat jestes internacjonalistką. hahhaa Nie wysilaj sie za mało przeczytałaś. Ja nie jestem akurat taki idealny jak chodzi o kościół. bahaha Obłąkane dziecko morderców. "W Polsce nie istnieli hippisi, ta ideologią nigdy nie weszła do kultury polskiej. " bahahahahahahhahaha to się ośmiałem. No proszę ostatnio umarł jeden z hippisów, których znałem z lat 60 tych. Kompot robił i siedział w wiezieni za heroinę. To się zapytam starych hippisów, czy nie są hippisami hahhahaa

magdaxd

Dla ciebie hahahhaa https://www.youtube.com/watch?v=wR6w6_x9CXA

magdaxd

https://www.youtube.com/watch?v=UrUN4eetkcA hipissku bahahha

magdaxd

Gościu, żyjesz w świecie wymyślonym przez media i nic nie czytałaś. bahahahahha U nas to właśnie resortowe dzieci dopasowały sobie ideologiczne punk rocka do lewactwa. Twoi homo to zwykłe narzędzie globalni matołku. Anarcho Punk to odłam punk rocka gościu.

Damian24

Co ty za bzdury piszesz. Cały czas piszę o Garym, o którym pojęcia nie masz, a który jest historią polskiego punk rocka...i nie, nie przeczytasz o nim w internecie ;)

30 lat czytania książek...ty masz chociaż 30 lat?

magdaxd

A mnie on gówno obchodzi historia jest zle napisana. Ja pamiętam te czasy i znam ludzi z 77 roku pierwszych kapel punk rockowych. Ty mi mówisz o ludziach nieistotnych.

Damian24

Tak, był jednym z niewielu punk rockowców, którzy koncertowali w USA, ale jest nie istotny w kulturze punka. Pamiętasz te czasy? Bzdura. Ja też wiele osób znam ;)

Dla ciebie ludzie istotni to amerykańska kultura muzyczna...bardzo istotna w kulturze polskiej ;)

magdaxd

To jest wypowiedź ojca punk rocka mózgu kapeli Ramones, a Ramones jest pierwszą kapelą punk
rockowa. Giganci punk rocka, a nie jakieś leszcze. Mogę dać wypowiedzi innych gigantów, ale jesteś zaczadzony. Piekarnik gaz odkręcić i podpalić. Bahahahaha

Damian24

Tak, w USA...co to ma do Polskiego punk rocka? Jesteś dzieciak, zaledwie żyjącym czasami, których nie znasz...

magdaxd

Kto ci powiedział, że Polacy musza mówić w języku polskim. hahaha Widać nie masz w ogóle korzeni polskich. Człowiek z znikąd.

Damian24

Nadberezyńcy z szlachty zagrobowej w ogóle nie mówi po polsku. Nie masz o niczym pojęcia.

Damian24

Ty też nie mówisz po polsku XD

Damian24

To ty jesteś Żydem Mulatem XD

Nowa definicja Polska - Murzyn z pochodzeniem żydowskim o poglądach nazistowskich, ksenofobicznych, rasistowskich, antysemickich i homofobicznym, który nie potrafi pisać poprawną polszczyzną i nie szanuje języka polskiego.

Pasujesz do definicji, więc tak...ja Polka w takim razie nie jestem, ale ty jak najbardziej XD

magdaxd

do dla ciebie gówniaro podszywająca sie pod Punk Rocka. https://www.youtube.com/watch?v=G-KirOSDnjI Módl sie by nie spotkać takich osób. Twoi z celtkami latach 90 nie mającym nic wspólnego z przedwojennym ruchem narodowym i twoi lewaczki spotkali starych panków, to im łebki latały.

Damian24

Agitujesz do przemocy? Gdzie jest twój Bóg? Gdzie miłosierdzie chrystusowe? Osoba, która tworzyła polski punk rock i która grała w latach 70 jest dla ciebie nikim ;) więc spoko...

Ja mówię o punk rocku z lat 70, 80, a ty ciągle jak ten osioł, upierasz się przy latach 90 XD

Nazywasz mnie "dzieciakiem", a sam przejawiasz zachowania "chłopca", który nawet nie zna postaci polskiego punk rocka z lat 70 i 80. Pisze o jakichś Amerykańcach i chyba chciałby zapisać się do czarnych panter, z racji koloru skóry XD

magdaxd

Jakie kapele dokładnie DDT, Po Prostu ? xD Te kapele anarchistyczne bahaha. Zabawna jesteś. Ja w latach 80 znałem kapele jak Cockney Rejestr. Większość przegrywała sobie kasety między sobą.

magdaxd

A byłem dzieckiem nie znasz mnie i nie wiesz z kim masz do czynienia.

magdaxd

Ty zapewne zmieszałaś myślisz, że to punk rock. Ty w ogóle nie jesteś w stanie mnie opisać, bo znajduje sie poza twoja percepcja. Masz zbyt kwadratowa głowę. Idź z swoim Friedrichem Nitze ojcem narodowo socjalizmu jak go nazywali luminarze nazizmu. Czego były wynikiem schorowanego umysłu trzeciego stadium kiły mózgu. No proszę podsumujmy. Dziadziuś Hitlerjugend, a ja dziecko obozów koncentracyjnych. Dziecko katów i dziecko ofiar. Biała morda i podpalany. Jaka rodzinka taka córka. W przeciwieństwie, do twoich narodowców i katolików, to tacy jak ja nie będą sie bawić z takimi jak ty.

magdaxd

Zachowania "chłopca" z twojego punktu widzenia twojej siatki wyobrażeń, stereotypów i posiadanej wiedzy. Wiesz jak ty masz w głowie nie książka na stole, a stół na książce. Będziesz wyskakiwała wywodach intelektualnych patofilozofów nieistnieja w realnym świecie.

Damian24

Jesteś chłopiec. Damianek w wieku 24 lat założył profilek, w 2016 roku i jeszcze piszę, że od 30 lat czytania książeczki, choć pisze z takimi babolami jakby podstawówki nie skończył. Chłopiec, ledwo 30 lat i, udający 60 letnią wygę punk rocka, który zna jedynie zagranicznych muzyków tego gatunku, choć w latach 70 i 80 praktycznie nie było dostępu do zagranicznych płyt ;) Słabiutko ściemniasz...