PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=832450}

Escape Room: Najlepsi z najlepszych

Escape Room: Tournament of Champions
2021
5,3 14 tys. ocen
5,3 10 1 13520
4,2 12 krytyków
Escape Room: Najlepsi z najlepszych
powrót do forum filmu Escape Room: Najlepsi z najlepszych

Wersja kinowa jest tak wykastrowana, że większość szczegółów które powinny nadawać sens wszystkiemu są bezużyteczne.
Dopiero wersja rozszerzona zmienia kompletnie wydźwięk filmu i zagadek. Dodatkowo powiększa naszą wiedze o całej organizacji a sam film wydaje sie mniej głupi :)
Polecam zapoznać się z tą drugą, jest o wiele lepsza.

Wersja kinowa - 5/10
Wersja rozszerzona - 6,5/10

ocenił(a) film na 7
Denis

Jest jakaś druga wersja?

ocenił(a) film na 6
_geography_

Tak, w kinach puścili wersję "okrojoną" o cały wątek historii organizacji która stoi za Escape Room. W wersji VOD która bardzo różni się od tej kinowej, przynajmniej 30% filmu jest inne. Cały sens gry bohaterów ma inne znaczenie.
Jeżeli zastanawiasz sie którą wersję widziałeś to wersja kinowa kończy sie w samolocie, a wersja VOD nie ma żadnego samolotu na koniec.

_geography_

gdzie obejrzec pierwsza czecs z samolotem ?

ocenił(a) film na 7
999niko999niko999

Właśnie nigdzie nie znalazłem tej wersji kinowej z samolotem

Denis

Zdecydowanie wersja rozszerzona lepsza. Polecam.

ocenił(a) film na 6
Denis

Właśnie obejrzałem wersję rozszerzeną i mówię sobie chyba w kinie usnąłem plus w tej wersji nie ma blondynki z pierwszej części, a w kinowej się pojawia

Denis

niema takiego czegoś jak wersja rozszerzona tego filmu jest tylko jeden z zakończeniem pożar,samolot i sugeruje on ze będzie 3 cześć i była ona puszczana tylko w kinach a wersja darmowa czyli np. cda jest to zlepek 2 różnych filmów nie da się filmu obejrzeć za darmo a jak już to Tylko z płatnych źródeł albo w kinie. Obejrzałem w kinie film trzyma w napięciu wszystko ma sens film rewelacja .

Rajdek_537

Grubo się mylisz na hbo max leci wersja bez samolotu która jest wersją rozszerzoną . Kończy się zupełnie inaczej niż wersja kinowa. I właśnie zakończenie z tej wersji daje o wiele większe podstawy by sądzić że powstanie 3 część.

Rajdek_537

I rozszerzona wersja kończy się zamknięciem mistrza gier w pokoju z którego zostaje wypompowane powietrze. Plus dość interesujący dialog który właśnie nasuwa tezę że powstanie 3 część.

Rajdek_537

Wszystko da się obejrzeć za darmo , kwestia gdzie i jak szukać .