PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=568225}

Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów

Ice Age: Continental Drift
2012
6,8 109 tys. ocen
6,8 10 1 108570
6,2 26 krytyków
Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów
powrót do forum filmu Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów

jest fajna pomimo tego ze nakręcili 4 części np Shrek albo Madagaskar z każdą koleją częścią
były coraz gorsze całe szczęście że tej bajki nie zepsuli bo jest naprawdę dobra :)

zelkaaaaaa

ma być ostatnia cz.,w którym właśnie będą poznawać shreka i gia wraz z alexem(w 2cz.rodzice nazywali go alekejem a w 3cz.stefano alicją) będą miały dzieci

patka_25

Dokładnie - PLOTKA. Rozpuszczasz ją jak widzę na prawo i lewo.

TheBlur

ale dlaczego?

zelkaaaaaa

Tak na marginesie - to żadna bajka tylko film animowany.

ocenił(a) film na 9
TheBlur

No tak mój błąd ^^

zelkaaaaaa

of course

TheBlur

masz rację

użytkownik usunięty
zelkaaaaaa

Nie zgodzę się z tezą, że Shrek 2 był gorszy od 1, ponieważ bił ją w każdym calu, idealny sequel. Tak samo było z Madagaskarem. Oczywiście 3, oraz 4 część Shreka straciły na tej magii, ale dalej dało się je oglądać. Natomiast Madagaskar 3, to kompletna klapa.

Co do Ice Age. Według mnie 1,2, to istne arcydzieła (ze wskazaniem na dwójkę) jeżeli chodzi o filmy animowane. Natomiast trójka obniżyła loty, żeby wrócić z nieprzeciętną czwórką, która spełniała swoje zadanie i bawiła. Sądzę, że ludzie tak negatywnie ocenili tą część ze względu na poprzednią a szkoda.

ocenił(a) film na 9

Shrek 2 był świetny moim zdaniem ( moja ulubiona część ) ale np: z Madagaskarem też się zgadzam bo 2 część też była niezła ale Shrek 3,4 i ta ostatnia część Madagaskaru to były raczej klapą ^^ Ale moim zdaniem wszystkie części Epoki Lodowcowej były świetne :)

zelkaaaaaa

jaka ostatnia cz?ma być 4 w 2014r.przed przyjacielami z podwórka 11.10 albo 10.11.2014r,po pingwinami z madagaskaru,angry birds the movie 2015-16,ale niedługo 5 w 2018r.

niedługo ostatnia cz.w 2014r,przed przyjaciółmi z podwórkac11.10 lub 10.11.2014r,po pingwinach z madagaskary,angry birds the movie i 5 cz.epoki lodowcowej w 2015-18

ocenił(a) film na 9
patka_25

" Ostatnia część " czyli ta najnowsza

zelkaaaaaa

a-ha trochę ta najstarsza,czyli 4:wędrówka kontynentów,będzie leciało w nd.o 20 na c+family,nie wiem czy 1 czy 2,ponieważ są 2 kanały tak samo

ocenił(a) film na 9
ocenił(a) film na 3

"Sądzę, że ludzie tak negatywnie ocenili tą część ze względu na poprzednią a szkoda."

Tak. Bo poprzednie była jeszcze dobra. A tu już kaszan robiony na siłę.

shamar

raczej orzeszek,ale 5 ma być w 2018r.

ocenił(a) film na 3
zelkaaaaaa

Zepsuli.

shamar

nie zepsuli ze względu na poł szczęśliwo-smutne zakończenie,po pierwsze scrat zatopił scratotydę,a po 2 nie podoba mi się ta scena jak ten pan wieloryb skarbuś opryskał guptę i dostał szoku i ma 3 cechy charakteru dobry,zły i zazdrosny,więc chcę go mieć w 5cz. bez pana wieloryba skarbusia(oczywiście w hfr 3d)