Zdawało mi się że mamuty i tygrysy szablo zębne były po erze dinozaurów. czy mógłby ktoś przybliżyć mi fabułę tego filmu. Czy trafili oni na jakąś zaginioną wyspę - taki zaginiony świat czy jeszcze co innego. Z góry dziękuje
Scenarzystom odbiło, zabrakło pomysłu a jeśli chodzi o samą fabułę: pamiętasz w jedynce zamrożonego T-rexa? Prawdopodobnie jeśli w dwójce była odwilż, przez przypadek poodmrażały się dinozuary...
To bajka dla dzieci (chociaż podobała mi się), a nie film przyrodniczy na National Geographic. Założenie w fabule, to coś na kształt "zaginionego świata". Dinozaury przetrwały w gorącym klimacie, głęboko pod lodem. Wiele razy pada, że to gatunek wymarły, ale... jednak jest.
kurde, przecież to komedia! mamuty też żyły w całkiem innym miejscu i czasie niż tygrysy szablastozębne...
a dinozaury też nie żyły wszystkie w tym samym czasie, np. tyranozaur żył w kredzie, a brachiozaur w jurze, a wydawało mi się, że oba te dinusie widziałem w trailerze ice age 3 ;)
W pierwszej części swojej wypowiedzi się mylisz natomiast jeśli chodzi o dinozaury masz rację.:) Ja tylko pytałem o fabułę - tyle.:)
A gdzie widzisz w moim poście jakieś wymagania wymagania? Tylko spytałem na czym oparta jest fabuła. Pozdrawiam.:)