PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1315}

Egzorcysta

The Exorcist
1973
7,5 132 tys. ocen
7,5 10 1 131551
8,3 50 krytyków
Egzorcysta
powrót do forum filmu Egzorcysta

mam pytanie : lepiej obejrzeć ten film z lektorem czy napisami ?

jj_ns

napisy ;]

jj_ns

Zdecydowanie z napisami:)

użytkownik usunięty
bwgz

A jak tobie wygodniej. Jeśli nie lubisz czytać na filmie, to oglądaj z lektorem. Jeśli głos lektora utrudnia tobie wczucie się w klimat filmu, to zobacz wersję z napisami. Pamiętaj że przede wszystkim ma być dobrze tobie. Ja osobiście lubię oglądać z lektorem, chociaż jak mam jakąś wersję tylko z napisami, to nie stanowi dla mnie problemu. Jak coś jest dobre to nie ma znaczenia w jakiej wersji to zobaczymy.

widzę , że Ty też lubisz filmy grozy to tak jak ja szczególnie te japońskie. zgadzam się również z Tobą , że film "Bunkier" to dno.

użytkownik usunięty
BrownMaster

Fakt, lubię się bać na filmach, ale rzadko kiedy zdarza się żeby mnie jakiś porządnie wystraszył.

aaa to Ci polecam D@bbe :) oglądałeś ? jak nie to obejrzyj ryje w bani i to równo.

jj_ns

A lepiej oglądać jedząc czipsy czy popcorn? I czy lepiej telewizor postawić na podłodze czy może przy kominku? Oto prawdziwy dramat widza...

ocenił(a) film na 10
Pikuslaw

według mnie film zawsze lepszy jest z napisami, i z nimi tez trzeba postępować ostrożnie bo czasami błędy mnie osłabiają, ludzie od napisów tłumaczą niektóre rzeczy dosłownie, nie znając powiedzonek i wychodzą z tego jakieś kretynizmy