PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=396403}

Dziewiątki

The Nines
2007
5,9 6,1 tys. ocen
5,9 10 1 6073
6,0 2 krytyków

Dziewiątki
powrót do forum filmu Dziewiątki

Po zwiastunie tego filmu myślę, że to bedzie coś w stylu "The Number 23"..bezsens..przeciez jeden taki film wystarczy w tym samym roku...;/

Mr_MarQx

Zwiastun zapowiada raczej coś w stylu The Truman Show.

pink_power

Trochę też jak Trzynaste piętro. Coś pomiędzy.

pink_power

a dla mnie coś w stylu matrixa

Mr_MarQx

sie tam znata ... to raczej coś w stylu 'Identity' ('Tożsamość') ;)

tom4913

ten film jest podobny do wszystkich które wymieniliscie , można go porównac jeszcze do gry the sims , a tak na marginesie wszystkie te filmy są naprawde niezłe , może znacie jeszcze jakies podobne interesujące thrillery ??

Mr_MarQx

no wlasnie ;p w trailerze jest odrobinkę zmodyfikowane okienko z "the sims" xD ale zapowiada się nawet nawet =)

Mr_MarQx

po pierwsze nie mysl tyle bo ci eglowa rozboli - ten film nie ma nic wspolnego z number 23
po drugie nie oceniaj filmow po zwiastunach...najlepiej w ogole nie ogladaj zwiastunow, bo dobry zwiastun mozna zrobic nawet z najgorszego filmu...

Mr_MarQx

Moim zdaniem film ma troche wspólnego z filmami wyżej wspomnianymi ale jest to jednak w całości coś całkowicie innego, warto obejrzeć, a trailery nie pokazują nic co mogło by okreslić fabułe... przynajmniej nie te co ja widziałem.... zdecydowanie polecam!

Kondorr

on tez ma w sobie troche z filmu Donnie Darko. tak jakos mi się przynajniej kojarzy.