ponoć 4 część ma być bardziej przerażająca od obcego 5 czy paranormal activity 2
LOL!!!
Takie gó... ma być bardziej przerażające od obcego?
Może dałbym jej -10/-10 gdyby minusowe oceny były.
prymitywy podniecacie sie tym miernym filmem!!!!!
co to k.... mialo byc .gra aktorska zenada,fabuła szkoda gadac i wyglad tych zmutowanych kanibali bardziej smieszyl niz przerazal!!!!
De gustibus non est disputandum. Jak mnie rozśmiesza takie podejście do tematu. Jak nie dyskutować na temat różnic w poglądach, to O CZYM?
Nauczyli się ludzie powiedzonka i szpanują.
Źle powiedziałam. Nie dyskutuje się w taki sposób. Spokojnie bez nerwów i przekleństw. A mówienie "ło kur... ten film jest do bani i tobie się to podoba?! "To nie jest dyskusja...
Lubie to powiedzonko.
Sam jesteś prymitywny, jeśli masz takie zdanie o kimś, kto ma inny gust od Ciebie.
szanuję Twoje zdanie, mimo że nie znając mnie stawiasz ocenę na temat mojej osoby....
szkoda, że Ty nie szanujesz zdania innych :)
Uwięziona, dzięki :)
Człowieku nie wiesz to nie mów 4 część będzie 18 października -.-
http://www.youtube.com/watch?v=0hUGibev2LE
będzie wpisz sobie w filmweb droga bez powrotu 4 nawet jest już zwiazstu podobno w paździeniku 17 2011 roku ma być w usa albo w polsce.
miała być ale nie była, najsłabsza jak się okazało z całej serii nie była ani 2 ani 3, tylko właśnie 4. Pomysł ze szpitalem dla mutantów może i dobry ale brakowało mi tu zdecydowanie klimatu, bez którego nie ma dobrego horroru. Sceny gdzie aktorzy umierają w ogóle wrażenia, a może po prostu za dużo horrorów już widziałem żeby na mnie zrobiły...
"ponoć 4 część ma być bardziej przerażająca od[...] paranormal activity 2"
To mnie rozwaliło xd
Po pierwsze Paranormalny activity 2 nie jest przerażające tylko nudne i żenujące tak jak jedynka , obcy jest niezły ale nie przeraża , natomiast seria droga bez powrotu jest dobra dla miłośników krwawej jatki przyznaje się że lubię popatrzeć ale nie uznaję je za horrory , dla mnie prawdziwe horrory to są takie filmy jak np widmo (wersja tajlandzka) a nie jakieś gówno jak Paranormalny activity 2