PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486313}

Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć

Wrong Turn 3: Left for Dead
2009
5,1 21 tys. ocen
5,1 10 1 20704
2,7 7 krytyków
Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć
powrót do forum filmu Droga bez powrotu 3: Zostawieni na śmierć

ponoć 4 część ma być bardziej przerażająca od obcego 5 czy paranormal activity 2

baska 10

LOL!!!
Takie gó... ma być bardziej przerażające od obcego?
Może dałbym jej -10/-10 gdyby minusowe oceny były.

baska 10

Nie bedzie 4 czesci.

ocenił(a) film na 10
areczek_wierny

fu*k ! a tak to lubię :D

ShelbyGT

prymitywy podniecacie sie tym miernym filmem!!!!!

co to k.... mialo byc .gra aktorska zenada,fabuła szkoda gadac i wyglad tych zmutowanych kanibali bardziej smieszyl niz przerazal!!!!

ocenił(a) film na 8
kazik06_87_2

Ale ktoś jednak lubi takie filmy. A o gustach się nie dyskutuje.

ocenił(a) film na 3
Hienka

De gustibus non est disputandum. Jak mnie rozśmiesza takie podejście do tematu. Jak nie dyskutować na temat różnic w poglądach, to O CZYM?

Nauczyli się ludzie powiedzonka i szpanują.

ocenił(a) film na 8
Kuba1982

Źle powiedziałam. Nie dyskutuje się w taki sposób. Spokojnie bez nerwów i przekleństw. A mówienie "ło kur... ten film jest do bani i tobie się to podoba?! "To nie jest dyskusja...
Lubie to powiedzonko.

Kuba1982

wg mnie to ty szpanujesz swoja łaciną

ocenił(a) film na 9
kazik06_87_2

Sam jesteś prymitywny, jeśli masz takie zdanie o kimś, kto ma inny gust od Ciebie.

ocenił(a) film na 10
kazik06_87_2

szanuję Twoje zdanie, mimo że nie znając mnie stawiasz ocenę na temat mojej osoby....
szkoda, że Ty nie szanujesz zdania innych :)
Uwięziona, dzięki :)

areczek_wierny

Człowieku nie wiesz to nie mów 4 część będzie 18 października -.-

http://www.youtube.com/watch?v=0hUGibev2LE

LOGOQ

Sorry, ale zobacz na date kiedy ja ten komentarz dodalem. W tedy czwarta czesc nie byla planowana.

areczek_wierny

to po co piszesz takie głupoty jak nie wiesz, z internetu wszystkiego na 100% sie nie dowiesz

areczek_wierny

4 powstała! Ale pewnie nie będzie rewelacji.

baska 10

ej ludzie, jak mozna nie zrozumiec tak jasnej ironi ? -,-

baska 10

będzie wpisz sobie w filmweb droga bez powrotu 4 nawet jest już zwiazstu podobno w paździeniku 17 2011 roku ma być w usa albo w polsce.

ben_oli

podobna ma być 5 ale nie wiadomo czy wystąpi w niej Anna Faris

ocenił(a) film na 6
baska 10

Wszystko jest lepsze od paranormal.

ocenił(a) film na 6
baska 10

miała być ale nie była, najsłabsza jak się okazało z całej serii nie była ani 2 ani 3, tylko właśnie 4. Pomysł ze szpitalem dla mutantów może i dobry ale brakowało mi tu zdecydowanie klimatu, bez którego nie ma dobrego horroru. Sceny gdzie aktorzy umierają w ogóle wrażenia, a może po prostu za dużo horrorów już widziałem żeby na mnie zrobiły...

ocenił(a) film na 4
baska 10

"ponoć 4 część ma być bardziej przerażająca od[...] paranormal activity 2"
To mnie rozwaliło xd

baska 10

Po pierwsze Paranormalny activity 2 nie jest przerażające tylko nudne i żenujące tak jak jedynka , obcy jest niezły ale nie przeraża , natomiast seria droga bez powrotu jest dobra dla miłośników krwawej jatki przyznaje się że lubię popatrzeć ale nie uznaję je za horrory , dla mnie prawdziwe horrory to są takie filmy jak np widmo (wersja tajlandzka) a nie jakieś gówno jak Paranormalny activity 2

baska 10

Ha ha ha, ja nic przerażającego w 4ce nie znalazłem.

impaler1

Dla mnie 4 nie jest zła ale na pewno nie jest tak straszniejsza od Obcego i Activity :P