Właśnie pszesłuchałem OST i jak doszło do tego numeru po prostu rozsadziło mnie od środka. Prawie mi się serce zatrzymało. Pójdę do kina specjalnie na tę piosenkę. Doczytałem się zresztą że w trakcie jednego z przedpremierowych pokazów tan kawałek dostał owację na stojąco.
Poza tym dobry soundtrack. Piosenki pełne energi i powera i wszystkie razem opowiadają film. Jest tam cała droga bohaterów i bardzo mi się spodobało bo spodziewałem się tylko szlagierów R&B. Jestem pod wrażeniem głosu Murphy'ego. Jeśli zagra tak jak zaśpiewał to szykują się nominacje.
Niechętnie nastawiony dotąd byłem ale OST mnie zachęcił do odwiedzenia kina... chyba że pojawi się u nas za rok, bo na razie ani widu :/
Jak podoba CI sie ta piosenka to radze bys posluchal nagrania musicalowego wedlug mnie jest lepsze:) ale to juz kwestia gustu... Jak chcesz moge Ci przeslac:)
słuchałem. jest inne. czy lepsze to kwestia gustu. bądź co bądź świetna piosenka :) dzięki za chęci. pzdr
no i masz :) poszedłem na YourTube za Twoją radą i zdecydowanie Jennifer Holiday mnie powaliła. ta wersja którą zapowiada Bacall jest zdecydowanie lepsza od tej śpiewanej w musicalu. słychać emocje w każdej sekundzie.
bądź co bądź ta piosenka jest po prostu cholernie trudna i trzeba nie byle jakiego talentu żeby ją wykonać.