PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=669187}

Detektywi nie do pary

Bu Er Shen Tan
2013
4,7 1,1 tys. ocen
4,7 10 1 1148
Detektywi nie do pary
powrót do forum filmu Detektywi nie do pary

Nie wieże :D

ocenił(a) film na 7

nareszcie nowy film a w nim zagra także kto ? xd Jacky Wu no świetnie,czekam na ten film.....

ocenił(a) film na 10
elosidzej

Łał :) W końcu nowy film z Jackym no i oczywiście z Jetem Li. Już nie mogę się doczekać premiery filmu . :) :) :)

ocenił(a) film na 7
karcia6666

:D ja też

elosidzej

To czekamy na kolejną dawkę emocji prosto z Chin. ;-)

ocenił(a) film na 7
karoman4

Długo jakoś nie ma żadnych nowinek dotyczących tego filmu... nawet trailera jeszcze nie ma mimo iż teoretycznie film ma mieć premierę za miesiąc. Coś tu nie gra.

Dentarg

Może premiera będzie przesunięta.

Dentarg

Dentarg, mówisz i masz http://www.filmweb.pl/film/Bu+Er+Shen+Tan-2013-669187/discussion/Oficjalny+trail er+filmu.,2196218

ocenił(a) film na 7
karoman4

Świetny trailer. Powinni to puścić w naszych kinach. Zapowiada się dość zabawny film z walczącym Jetem na ekranie.

Dentarg

A zauważyłeś na końcu, coś podobnego do czaszki z Ex2?

ocenił(a) film na 7
karoman4

Tak. Nie wiem dlaczego zbijają się z Niezniszczalnych mimo iż więcej nawiązań raczej nie będzie. Mi to wygląda na próbę pościągania różnych motywów filmowych i sparodiowania ich (jak np.: w filmie Ściągany z Nielsenem). Ciężko po jednym trailerze to stwierdzić, ale takie coś byłoby fajne.
Dobrze, że Jet gra klasyczną dla siebie rolę - opanowanego i niebezpiecznego wojownika. Jest to jakaś komediowa alternatywa dla Jackiego Chana, który prawie zawsze gra wojownika wpadającego w najgorsze tarapaty. Ciekawe jak to wyjdzie.

Dentarg

Facet w spódniczce tam był, widać że będzie ubaw. Oby jak najlepiej to wyszło.

ocenił(a) film na 7
karoman4

będzie spoko film:D

elosidzej

Mówię Wam, chińskie kino akcji jest odjechane w kosmos, oczywiście w pozytywnym znaczeniu.

ocenił(a) film na 7
karoman4

Wiem:D