nareszcie nowy film a w nim zagra także kto ? xd Jacky Wu no świetnie,czekam na ten film.....
Łał :) W końcu nowy film z Jackym no i oczywiście z Jetem Li. Już nie mogę się doczekać premiery filmu . :) :) :)
Długo jakoś nie ma żadnych nowinek dotyczących tego filmu... nawet trailera jeszcze nie ma mimo iż teoretycznie film ma mieć premierę za miesiąc. Coś tu nie gra.
Dentarg, mówisz i masz http://www.filmweb.pl/film/Bu+Er+Shen+Tan-2013-669187/discussion/Oficjalny+trail er+filmu.,2196218
Świetny trailer. Powinni to puścić w naszych kinach. Zapowiada się dość zabawny film z walczącym Jetem na ekranie.
Tak. Nie wiem dlaczego zbijają się z Niezniszczalnych mimo iż więcej nawiązań raczej nie będzie. Mi to wygląda na próbę pościągania różnych motywów filmowych i sparodiowania ich (jak np.: w filmie Ściągany z Nielsenem). Ciężko po jednym trailerze to stwierdzić, ale takie coś byłoby fajne.
Dobrze, że Jet gra klasyczną dla siebie rolę - opanowanego i niebezpiecznego wojownika. Jest to jakaś komediowa alternatywa dla Jackiego Chana, który prawie zawsze gra wojownika wpadającego w najgorsze tarapaty. Ciekawe jak to wyjdzie.