PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10001680}

Decydująca godzina

The Desperate Hour
2021
4,9 1,4 tys. ocen
4,9 10 1 1366
Decydująca godzina
powrót do forum filmu Decydująca godzina

Serio najgorszy film jaki widziałam. Kobieta biega po lesie i rozmawia przez telefon. Na początku myślałam, że da mi trochę emocji, ale nic. Oglądałam ze znudzeniem. Po 20 minutach oglądania biegającej Naomi, byłam chyba bardziej zmęczona niż ona sama, a siedziałam na kanapie.

ocenił(a) film na 5
ksdkjd

Proponuję parę polskich tzw. komedii, są zdecydowanie gorsze :)
A poważnie - cos nie poszło tak jak powinno, niby fabuła ok, Naomi to świetna aktorka - a jednak wyszło jak w filmie klasy B

ocenił(a) film na 3
ksdkjd

Ten film powstał głównie dla matek, które pragną być dla swoich dzieci superbohaterkami. każda matka marzy o tym, ze któregoś dnia uratuje swoje dziecko z rąk terrorysty, albo spod kół pędzącej lokomotywy. I ten film ma zaspokoić u oglądających kobiet owa potrzebę. Nic poza tym w tym filmie nie ma.

Wiem, ze śmiesznie to brzmi, ale to prawda. nawet psychologowie zbadali, że młode matki są autentycznie przekonane, że gdyby ich małe dziecko wlazło na tory, to one są w stanie własnymi rękami powstrzymać pędzący w jego stronę pociąg. Brzmi absurdalnie, ale podobno wiele kobiet autentycznie w to wierzy, że ma w sobie taką siłę.

Co jest raczej sprzeczne z rzeczywistością. Bo jak pokazują rożne doniesienia prasowe, to najczęściej mężczyźni wbiegają do płonącego budynku lub skaczą do wody ratować kogoś.