PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=514675}
7,6 376 tys. ocen
7,6 10 1 375828
6,1 69 krytyków
Deadpool
powrót do forum filmu Deadpool

Chciałbym sobie poczytać Deadpoola bo mnie ta postać w pewien sposób fascynuje ale
nie mam pojęcia gdzie znaleźć a już trochę szukam.

MrRas

Choć mam oryginalne komiksy z Deadpoolem to i tak powiem - kiepsko szukasz ;) Zarówno w sieci jak i w sklepach :P

Stevena

nie wiem w sklepach nigdzie nie widziałem a w jakim np. jakiś empik czy coś w tym stylu ?

MrRas

Z empikami słabo. Polecam komikslandię. Mieszczą się co prawda w stolicy, ale sklep internetowy działa bez zarzutu.

ocenił(a) film na 10
MrRas

W Empikach nie ma szans. Najłatwiej po prostu ściągnąć z torrentów, do czytania na komputerze da się przyzwyczaić. Oprócz tego jest kilka sklepów internetowych, jak na razie korzystałem z Multiversum i nie mam żadnych zarzutów, oprócz tego jest jeszcze Atom Comics i Hobbymasters.

ocenił(a) film na 8
Cornholio77

EE, czytać komiks na kompie dla mnie to jak pisać po wodzie.

MrRas

Przecież jest masa komiksów po polsku tłumaczone przez polskie grypy translacyjne w necie

MrRas

17 lutego wychodzi komiks Martwi Prezydenci Deadpoola z Egmontu , a w Marcu w WKKM tez o nim komiks wyjdzie Wojna Wadea.

ocenił(a) film na 10
MrRas

Wejdz na jakiekolwiek forum z komiksami na przykład E-komiksy i ściągaj :)

ocenił(a) film na 10
MrRas

Jeżeli dasz sobie radę z wersją orginalną, angielską, to polecam stronę www.comicmad.com. W wyszukiwarkę wpisujesz "Deadpool" i wyskakują wszystkie komiksy, gdzie jest głównym bohaterem. Jego początki są gdzieś w serii X-men, musisz poszukać konkretnych zeszytów.

ocenił(a) film na 7
MrRas

http://www.sklep.gildia.pl/komiksy/292454-deadpool-1-martwi-prezydenci
Na razie w Polsce wydany jest chyba tylko jeden komiks z Deadpoolem.

ocenił(a) film na 8
squork

Pomijając fakt, że to temat z 2012 roku, to w tym miesiącu wyszedł też komiks z WKKM z Deadpoolem - Deadpool Wojna Wade'a Wilsona

ocenił(a) film na 10
MrRas

Torrenty i e-komiksy sa dobrą stroną