Taka teraz moda, żeby koncerty w kinie puszczać. Choć to ma być film. Byłem na koncercie w Chorzowie i powiem wam, że to najlepszy koncert, na jakim byłem i wspaniale się bawiłem. Nie jestem jakimś maniakiem koncertowym czy też dawidowym ale potrafię docenić, kiedy artysta kieruje się w stronę słuchaczy, nie robiąc tylko rzemiosła. I to dostałem. Dziękuję Ci Dawidzie Podsiadło :)
Myślę, że tu bardziej spełnienie kolejnego celu, zwłaszcza, że Dawid sam mówi że jara go reżyserka. A pieniądze przy okazji. Przyjemne z pożytecznym. Pozazdrościć :)
Nie byłeś na filmie i dajesz słabą ocenę. Mam nadzieję, że zobaczysz i zmienisz zdanie. Oglądało się naprawdę fajnie. To trudy ekipy, to przemyślenia, szczerość.
Podaj proszę imprezy kulturalne biletowane, które nie są wyciąganiem kasy. Czy nie żyjemy w rzeczywistości ciągłej sprzedaży?
Pełna zgoda. Taka teraz nastała moda, że wyciskamy z ludzi ile tylko się da. Na koncercie byłem, ale filmu nie obejrze, podobnie jak tego ze sanah na stadionie. Swoje już na mnie zarobili, teraz wole dac na powodzian.