PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10065579}
7,2 6,3 tys. ocen
7,2 10 1 6284
6,4 5 krytyków
Dawid Podsiadło Dokumentalny
powrót do forum filmu Dawid Podsiadło - Dokumentalny

Taka teraz moda, żeby koncerty w kinie puszczać. Choć to ma być film. Byłem na koncercie w Chorzowie i powiem wam, że to najlepszy koncert, na jakim byłem i wspaniale się bawiłem. Nie jestem jakimś maniakiem koncertowym czy też dawidowym ale potrafię docenić, kiedy artysta kieruje się w stronę słuchaczy, nie robiąc tylko rzemiosła. I to dostałem. Dziękuję Ci Dawidzie Podsiadło :)

ocenił(a) film na 1
dzagan

Niestety ale jest to tylko wyciąganie kasy z kieszeni słuchaczy moim zdaniem

ocenił(a) film na 10
Paprykvega

Myślę, że tu bardziej spełnienie kolejnego celu, zwłaszcza, że Dawid sam mówi że jara go reżyserka. A pieniądze przy okazji. Przyjemne z pożytecznym. Pozazdrościć :)

ocenił(a) film na 10
Paprykvega

I po co dawać 1 skoro nawet nie byłeś na filmie?!

ocenił(a) film na 8
Paprykvega

Nie byłeś na filmie i dajesz słabą ocenę. Mam nadzieję, że zobaczysz i zmienisz zdanie. Oglądało się naprawdę fajnie. To trudy ekipy, to przemyślenia, szczerość.

Paprykvega

Podaj proszę imprezy kulturalne biletowane, które nie są wyciąganiem kasy. Czy nie żyjemy w rzeczywistości ciągłej sprzedaży?

Paprykvega

Pełna zgoda. Taka teraz nastała moda, że wyciskamy z ludzi ile tylko się da. Na koncercie byłem, ale filmu nie obejrze, podobnie jak tego ze sanah na stadionie. Swoje już na mnie zarobili, teraz wole dac na powodzian.

ocenił(a) film na 7
dzagan

FYI  to nie jest zapis koncertu. Ten bedzie w kinach w lutym