PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=559065}

Dary Anioła: Miasto kości

The Mortal Instruments: City of Bones
2013
6,5 95 tys. ocen
6,5 10 1 94509
3,7 11 krytyków
Dary Anioła: Miasto kości
powrót do forum filmu Dary Anioła: Miasto kości

trailer 2

ocenił(a) film na 6

http://www.youtube.com/watch?v=GHlwRsl2uFk

ocenił(a) film na 7
pauers

zwiastun jest nieziemski po prostu! nie sądziłam, że aż tak mi się spodoba.

pauers

świetna muzyka i reszta też :)

ocenił(a) film na 10
carolina_liar

KTO ZNA UTWORY ! Podobno jest to Radiohead. :D

Anita29

Radiohead - all I need :) i tu link do ostatniego: http://www.youtube.com/watch?v=84Ls4Pbox8U

Anita29

0:00 – 0:40 John Morphy – Adagio In D Minor /John Morphy – The Surface Of The Sun
1:00 – 1:30 Radiohead – All I Need
1:34 – 2:04 Position Music – Echelon Wszystkie utwory :D
Zwiastun jest super. Do drugiej w nocy oglądałam go bez przerwy *_* Widać że trochę zmienili wydarzenia, ale takie są prawa filmu. CHCĘ WIĘCEJ.

ocenił(a) film na 8
kasia275

Dobra ja chce już sierpień ;p teraz ! a zwiastun...po prostu idę molestować repeat ;D

Anita29

Widzisz Groszku Pachnący :))))) jakich fajnych ludzi mamy na forum i udzielają nam info :D Pozdrawiam i dziękuję :*

ocenił(a) film na 10
MartynaP89

Masz racje Groszku :P

pauers

chciałam trochę więcej Simona, ale i tak jest epicko :)

ocenił(a) film na 4
pauers

Po prostu nie mogę przejść do porządku dziennego nad tym zwiastunem. Jest świetny, dynamiczny, po prostu asdfghjkl;';lkjhgfd (mało elokwentnie, ale tak właśnie się czuję). Owszem, kilka rzeczy już wiem, że mi się nie podoba, np. scena z pożeraczem. Dobrze by było gdyby to jednak Clary go zakatrupiła, tak jak w książce, bo to z niej nie czyni dziewczynki, którą wiecznie trzeba ocalać (przynajmniej w moich oczach i nawet mimo tego, że później i tak trzeba było ją ratować xD).
Ale pomijając to i jeszcze parę drobiazgów, jestem jak najbardziej pozytywnie nastawiona. Może się na tym przejadę, kto wie, ale raczej doświadczenie z ekranizacjami już mnie do tego zahartowało.

ocenił(a) film na 4
katniss_

Matko zwiastun jest cudowny! Muzyka wspaniała, tylko czyżby Clary w 2:18 siedzi w lodówce? :D

ocenił(a) film na 7
Pecia15

ja do 1 w nocy czekalam, aby go obejrzeć i się nie zawiodłam :D epicki po prostu :)

ocenił(a) film na 4
xrosemarie

Haha, ja też, prawie zaspałam, ale trailer mnie porządnie obudził, że cały czas o nim myślałam. Jejku jak ja chcę już zobaczyć ten film!

ocenił(a) film na 10
pauers

Kocham ten zwiastun! Oglądam go, i oglądam! Mam nadziej, że film równie dobry.

vivdream

Świetny zwiastun, mam nadzieję, że nie schrzanią filmu bo książka była cudowna. Jamie pasuje mi do Jace'a. Wiem, że większość ma inne zdanie, ale o gustach się nie dyskutuje :)