0:00 – 0:40 John Morphy – Adagio In D Minor /John Morphy – The Surface Of The Sun
1:00 – 1:30 Radiohead – All I Need
1:34 – 2:04 Position Music – Echelon Wszystkie utwory :D
Zwiastun jest super. Do drugiej w nocy oglądałam go bez przerwy *_* Widać że trochę zmienili wydarzenia, ale takie są prawa filmu. CHCĘ WIĘCEJ.
Dobra ja chce już sierpień ;p teraz ! a zwiastun...po prostu idę molestować repeat ;D
Widzisz Groszku Pachnący :))))) jakich fajnych ludzi mamy na forum i udzielają nam info :D Pozdrawiam i dziękuję :*
Po prostu nie mogę przejść do porządku dziennego nad tym zwiastunem. Jest świetny, dynamiczny, po prostu asdfghjkl;';lkjhgfd (mało elokwentnie, ale tak właśnie się czuję). Owszem, kilka rzeczy już wiem, że mi się nie podoba, np. scena z pożeraczem. Dobrze by było gdyby to jednak Clary go zakatrupiła, tak jak w książce, bo to z niej nie czyni dziewczynki, którą wiecznie trzeba ocalać (przynajmniej w moich oczach i nawet mimo tego, że później i tak trzeba było ją ratować xD).
Ale pomijając to i jeszcze parę drobiazgów, jestem jak najbardziej pozytywnie nastawiona. Może się na tym przejadę, kto wie, ale raczej doświadczenie z ekranizacjami już mnie do tego zahartowało.
Matko zwiastun jest cudowny! Muzyka wspaniała, tylko czyżby Clary w 2:18 siedzi w lodówce? :D
ja do 1 w nocy czekalam, aby go obejrzeć i się nie zawiodłam :D epicki po prostu :)
Haha, ja też, prawie zaspałam, ale trailer mnie porządnie obudził, że cały czas o nim myślałam. Jejku jak ja chcę już zobaczyć ten film!