PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=559065}

Dary Anioła: Miasto kości

The Mortal Instruments: City of Bones
2013
6,5 95 tys. ocen
6,5 10 1 94509
3,7 11 krytyków
Dary Anioła: Miasto kości
powrót do forum filmu Dary Anioła: Miasto kości

nie wiem jakie jest wasze zdanie ale moim zdaniem dużo lepiej do tej roli nadaje się Hilary
Duff jakby ją na rudo przefarbować ma śliczne rysy twarzy i jej uroda pasuje a powiem że
nawet Alexz jest od niej lepsza mimo że ma bardzo ostre rysy twarzy. Czekam na wasze
opinie :)

DvP16

hahaha :D Hilary Duff? proszę cię, mamy oglądać manekina? Nie wyobrażam sobie Duff jak biega, a co dopiero w takim filmie, bo jakby nie patrzeć, trochę akcji w nim jest :P Pożyjemy, zobaczymy co wyjdzie z Collins :)

DvP16

Powiem tak: każdy z nas zapewne inaczej wyobrażał sobie Clary czytając książkę. Tak więc trudno jest dogodzić wszystkim. Ja osobiście trzymam kciuki za Lily ;d.

ocenił(a) film na 9
DvP16

Hilary Duff? Błagam, tylko nie to. Chciałabym, aby była to cudowna ekranizacja, których ostatnio niezwykle mało na ekranach. Powiedzmy sobie szczerze: Duff nie umie grać. Tak samo jak Bella ze Zmierzchu. Hilary Duff ładnie śpiewa, niech więc śpiewa. Aktorstwo niech zostawi aktorom. Jedyny dobry film, który oglądałam z jej udziałem to Cinderella Story. Typowa historyjka dla nastolatek. Niech to będzie coś głębszego. Go Lily! <3