PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4545}

Czekolada

Chocolat
2000
7,4 219 tys. ocen
7,4 10 1 219276
7,1 40 krytyków
Czekolada
powrót do forum filmu Czekolada

Soundtrack

ocenił(a) film na 9

moze mi ktos podac tytuly piosenke jakie bylo slychac w 'czekoladzie'?? a jak ktos moze posiada to mozeby mi tak wysalal??? page007@wp.pl prosba:)))

page

jesli wiesz już co to były za piosenki to prosze podaj mi tytuły
mój mail elizeek@wp.pl

page

hallo
to ja też poproszę jeśli znany jest ci już tytuł :)
mój aderss : sydney4@o2.pl
pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
page

Jak ktoś zna jej tytuł to ja też bardzo proszę o przesłania monika123_@buziaczek.pl

ocenił(a) film na 8
page

Hejka, mam dwa utwory z tego filmu. Pierwszy to ten głowny - Vianne set's up, a drugi to ten... hm... leci wtedy, kiedy Vianne opowiada Anouk historię jej babci i dziadka. Moje gg - 4352626, chętnie prześlę.

ocenił(a) film na 9
page

album - Chocolat 2000 singer - Rachel PortmanMinor Swing Rachel Portman Main Titles The Story Of Grandmere Vianne Sets Up Shop Three Women Vianne Confronts The Comte Other Possibilities Guillaume`s Confession Passage Of Time Boycott Immorality Party Preparations Chocolate Sauce Fire Rachel Portman Vianne Gazes At The River Mayan Bowl Breaks Taste Of Chocolate Ashes To The Wind / Roux Retur Caravan

to sa te piosenki;))
w koncu ktos mi powiedzial;)

jak tylko wroce do domu z wakcji to zaczne je sciagac wiec dam znac zeby jak ktos chce mogl sie ze mna skontatkotac:))
pozdrawiam:*

ocenił(a) film na 9
page

album - Chocolat 2000 singer - Rachel Portman
Minor Swing Rachel Portman
Main Titles
The Story Of Grandmere
Vianne Sets Up Shop
Three Women
Vianne Confronts The Comte
Other Possibilities
Guillaume`s Confession
Passage Of Time
Boycott Immorality
Party Preparations
Chocolate Sauce
Fire Rachel Portman
Vianne Gazes At The River
Mayan Bowl Breaks
Taste Of Chocolate
Ashes To The Wind / Roux Retur
Caravan

teraz dobrze wczesniej nie zauwazylam ze zle mi skopjowalo;/

ocenił(a) film na 8
page

Mam na komputerze tą melodię, którą grał na gitarze Roux na łodzi (tą podczas imprezy dla babci :) ), jesli Cie ona intersuje to napisz: borrico@o2.pl