PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127613}

Czasem słońce, czasem deszcz

Kabhi Khushi Kabhie Gham...
2001
6,9 47 tys. ocen
6,9 10 1 47452
5,9 15 krytyków
Czasem słońce, czasem deszcz
powrót do forum filmu Czasem słońce, czasem deszcz

mam pytanko

użytkownik usunięty

Jak nazywa się ta piosenka co śpiewał Hrithik Roshan w tłumaczeniu na polski to :"droga szwagierko , drogi bracie............."

użytkownik usunięty

napiszcie ................................................................................ ......................................... jak wiecie oczywiście

ocenił(a) film na 10

Hej! Ta piosenka nazywa się "Wah wah ramji" :):):)
Pozdrowionka:*

RoKsIaa

A wiecie może skąd ją można ściągnąć ?? Szukałam i nigdzie nie ma...

użytkownik usunięty
TheaStephanie

nie mam tej piosenki ale możesz jej posłuchać na youtube

rzeczywiście jest, ale z filmu Hum Apke Hain Koun z Madhuri Dixit i Salmanem Khanem...

użytkownik usunięty
TheaStephanie

wpisz bole chudiyan i weź tą piosenkę co ma ponad 8 minut. tam jest ta piosenka. :) cały czas ją słucham :)))))))))))))))))))))))))))))))

Wielkie dzięki ahatka510 =* ............

użytkownik usunięty
RoKsIaa

serdeczne dzięki RoKsIaa. buziaki :*:*:*:*:*:*:*:*

użytkownik usunięty

Jak będziecie mieli jakieś tytuły piosenek z tego filmu których nie ma na tej płycie to piszcie

ocenił(a) film na 10

oto link na stronke zeby ściągnąć piosenkę o której mowa w pierwszym poście:) http://www.bollyfm.net/bollyfm/mid/324/tid/1746/mp3soundtrack.html nie jest identyczna ale polecam.

użytkownik usunięty
Karolinka_8

już ją znalazłam ale i tak wielkie dzięki :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

agatka510 znalazłaś tą wersję z bole chudiyaan ? a mogłabym się dowiedzieć gdzie takowa sie znajduję ? bardzo proszę... ;)

użytkownik usunięty
TheaStephanie

http://www.youtube.com/watch?v=lNMgceqI3CI ja cały czas słucham tego . o to ci chodziło? odp..

użytkownik usunięty
TheaStephanie

długo nie odpisywałam bo nie miałam czasu i internet mi trochę szwankował

ocenił(a) film na 10

Hej oto link strony gdzie można ściągnąć wszystkie piosenki z tego filmu i nie tylko z tego bo z każdego z serii Bollywood za darmo i bardzo szybko:)Polecam choć jest jedna wada piosenki te nie są zbyt dobrej jakości.Miłego słuchania życze i pozdrawiam wszystkich fanów Bollywoodu

użytkownik usunięty
Karolinka_8

dzięki Karolina . uwielbiam ten film i wszystko co jest z nim związane wielkie dzięki .........

Karolinka_8

'oto link' ? moze jestem ślepa , ale nie widzę w twoim wpisie zadnego linku xD

użytkownik usunięty
TheaStephanie

chyba zapomniała loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool. każdemu może się zdarzyc

ocenił(a) film na 10

http://bollyfm.net/temp/,na bardzo przepraszam oto ten link:))))

Karolinka_8

Nie ma sprawy ;] Nic się nie stało. I dzięki za link =**

użytkownik usunięty
TheaStephanie

heh . ja też tak nieraz mam że o czym zapominam , często mi się to zdarza :)

Agatko:)Mam do Ciebie prośbę.Jeżeli masz te wspaniałe piosenki z filmu "Czasem słońce czasem deszcz'to bardzo proszę prześlij mi kilka utworów na maila asiullek1@interia.pl
Jeżeli byłabyś tak miła,to na prawdę bardzo Ci dziękuję.Te piosenki są mi potrzebne,gdyż niedługo wyjeżdżam i chciałabym pokazać najchętniej całemu światu te kultowe utwory:)
Namaste:)

użytkownik usunięty
asiullek1

nie mam tych piosenek . poprostu wpisuję w youtube.com i tytuł piosenki

ocenił(a) film na 10

Słuchajcie ten link który podałam wyżej jest ok wszystkie piosenki z każdego filmu bollywood są więc zajżyjcie tam(ja właśnie z tej stronki ściągałam:)Natomiast jeśli nie da radyb to wyśle wam je na maila tylko napiszcie które utworki potrzebujecie:)Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Karolinka_8

A i jeszcze jedno jeśli ktoś chce już w lepszej jakości mogę przesłać oczywiście ale można je również ściągnąć przez eMule wpisując tytuł piosenki:)))))Pozdrawiam