Ale mino tego całego przerysowania, przesadniej gry aktorów, oglądałam go już dwa razy.:) I spokojnie daję mu 8/10
mi akurat chodzilo oto z tej dobrej stony co nie tyczy ciebie wiec chyba moglas sie domyslic...?(nie wymagam tego od ciebie, wiem ze jest ci ciezko bo ciebie jak nikogo innego myslenie boli:P)
Ale za to ty jesteś pewnie bardzo mądry/a coo?!
Udzielaj się proszę Cię na temat(Jeżeli już się tu udzielasz.),
A nie komentujesz nasz poziom wiedzy.
Jestem za tym żebyś wypierdalał/ała.
POzdroo
Ale że czyj....?
Troszkę mnie tu nie było i zabardzo nie jestem w temacie.
Tak, tak wypierdalaj stąd!!!!
Ach te wykrzykniki...(prawda Karola?) !!!
marcinie to pewnie bylo do mnie.(teraz zwroce sie do tej czegos)
Sluchaj!... ty se nie mysl ze jezeli ty powiesz ze jak moje komentarze czytasz to tracisz wiare w ludzi to ze ja zaprzestane pisac takie komentarze chociasz nie wiem zabardzo o co ci kaman bo ja nic zlego w tym nie wiedze tylko wlasne zdanie poprostu zeby wiperdlal! a tyle!
A i bym zapomniala tak tak marcinie Ah.. te wykrzykniki!
A i jeszcze przypomnialo mi sie ze jak niedawno pisalas cos tam do madleen i napisala ona ze to bylo nie potrzebne a ty"tak wiem ale oj napisalo sie" to przeciesz moglas to skasowac jezeli sie napisalo i wiedzialas ze to jest nie potrzebne czyz nie?
Twój sposób rozumowania powala mnie na glebę.
Wiem, że nie przestaniesz pisać takich komentarzy.
A szkoda...
Jeśli nie jesteś w temacie, to możesz w każdej chwili przeczytać tą rozmowę, a nie się pytasz bez sensu. Właśnie zdałam sobie sprawę, że ty w ogóle, jako całokształt jesteś bez sensu :)
No nieźle, tylko pogratulować...
A czy ty możesz przestać sięwszystkich czepiać?
Poprzez takie komentarze Sama sprawiasz że się stajesz bez sensu....
Słuchaj ty... .
Ty dla każdego musisz dowalić, przeczytałem całą waszą rozmowę, ale pomimo tego zapytałem. A zapytałem dlatego, że nie widziłem nic złego w komentarzu Karoliny. Proste.
Ty się czepiasz wszystkich którzy myślą inaczej niż ty, a mówisz że to Karoliny tak robią.
POzdro tym co trzeba.
Tak, powiedział tylko to co myśli (Wypierdalać, ach te wykrzykniki, sorry, nie jestem w temacie bo jestem za TEMPY, że przeczytać całą rozmowę)... Jasne, nie ma zupełnie żadnego powodu, żeby się go czepiać.
Poza tym, nie wiem, ile razy mam to jeszcze powtarzać, nie czepiam się tylko dlatego, że ktoś ma inne zdanie tylko dlatego, że wyskakujecie z wulgaryzmami i wszechogarniającą głupotą. Ja cenię zdanie innych ludzi, Wy natomiast nie, bo jeżeli ktoś powie coś, czego Wy porpstu nie skumacie, to go wyzywacie. A tak postępują tylko idioci...
Tak, powiedział tylko to co myśli (Wypierdalać, ach te wykrzykniki, sorry, nie jestem w temacie bo jestem za TEMPY, że przeczytać całą rozmowę)... Jasne, nie ma zupełnie żadnego powodu, żeby się go czepiać.
Poza tym, nie wiem, ile razy mam to jeszcze powtarzać, nie czepiam się tylko dlatego, że ktoś ma inne zdanie tylko dlatego, że wyskakujecie z wulgaryzmami i wszechogarniającą głupotą. Ja cenię zdanie innych ludzi, Wy natomiast nie, bo jeżeli ktoś powie coś, czego Wy porpstu nie skumacie, to go wyzywacie. A tak postępują tylko idioci...
Czy ty musisz sie powtarzać...?
a tak po za powtarzaniem to on nie powiedział ze "bo jestem za TEMPY," tylko ty to se dodałaś!!!
I naszego wulgaryzmu tez powinnaś sie nie czepiać bo co ci do tego?!
Czy ty musisz sie powtarzać...?
A po za tym powtarzaniem sie to on nie powiedział ze "bo jestem za TEMPY,"
tylko to ty se dodałaś!
I naszego wulgaryzmu nie powinnaś sie czepiać bo nic ci do tego!!
to było nie chcący bo mi nie chciało strony wynaleźć i myślałam ze sie nie wysłało:P sorka ze dwa komentarze.:)
"A i jeszcze przypomniało mi sie ze jak niedawno pisałaś coś tam do madleen i napisała ona ze to było nie potrzebne a ty"tak wiem ale oj napisało sie" to przecież mogłaś to skasować jeżeli sie napisało i wiedziałaś ze to jest nie potrzebne czyż nie? "
nadal czekam na odpowiedz na teN temat bo mi jej nie udzieliłaś ciekawa jestem co teraz wymyślisz!
PoZdRo!!!
Skoro się powtórzyłaś to i tak napisałaś 3 posty zaraz po sobie. Uspokój się grafomanko! Poza tym "oj napisało mi się" wcale nie znaczy, że nie myślała o tym, co pisze, tylko unaoczniła wam, jak głupie jest pisanie wulgaryzmów pod wpływem emocji. Zaczęłaś krytykować zachowanie, które sama prezentujesz, ergo, sama w tej chwili się krytykujesz.
napisałam 2 takie same nie chcący a tamte to do was!
A i co do tego "oj napisało mi sie" to ona powiedziała ze wie ze to było nie potrzebne czyli ze mogla to skasować bo przy pisaniu bo wiedziała ze to jest nie potrzebne no i ciekawa jestem teraz co jeszcze wymyślicie!.
Rozmowa z tobą przypomina mi nagrywanie tego samego na dwóch dyktafonach, a potem puszczanie z pewnym opóźnieniem. Powtarzasz te same myśli, z przerywnikami, ale zawsze. Jesteś strasznie zaczepna: "co teraz jeszcze wymyślicie" i temu podobne są przejawem naprawdę lekceważącego podejścia do rozmówców. Poza tym, gratuluję umiejętności wydania z siebie znaku kończącego zdanie...
nom rzeczywiście ciesze sie ze w końcu zauważyłaś to ze jesteś nie kumata ja tez to zauważyłam ze jesteś nie kumata nie martw sie!
No tak, zamiast się przymknąć, to wygadujesz głupoty na poziomie pierwszoklasisty z podstawówki. Dziecię, umilknij, a świat będzie Ci wdzięczny.
"Tak, powiedział tylko to co myśli (Wypierdalać, ach te wykrzykniki, sorry, nie jestem w temacie bo jestem za TEMPY, że przeczytać całą rozmowę)... Jasne, nie ma zupełnie żadnego powodu, żeby się go czepiać.
Poza tym, nie wiem, ile razy mam to jeszcze powtarzać, nie czepiam się tylko dlatego, że ktoś ma inne zdanie tylko dlatego, że wyskakujecie z wulgaryzmami i wszechogarniającą głupotą. Ja cenię zdanie innych ludzi, Wy natomiast nie, bo jeżeli ktoś powie coś, czego Wy porpstu nie skumacie, to go wyzywacie. A tak postępują tylko idioci... "
Widzę że dorobiłaś sobie kilka słówek tutaj.
Nie wciskaj mi kitu że ja nie szanuje Twojego zdania, uszanowałam je, a kłócę się z Tobą ponieważ czepiasz się mnie i innych którzy stoją po mojej stronie.
"No tak, zamiast się przymknąć, to wygadujesz głupoty na poziomie pierwszoklasisty z podstawówki. Dziecię, umilknij, a świat będzie Ci wdzięczny. "
Nie myśl że ona umilknie bo ty jej tak powiedziałaś.
POzdro tym co trzebaa :)
Och nie, serio, myślisz że nie przestanie? Hmm... no miałam nadzieję, że jednak przestanie. Ojej, ale się rozczarowałam.
Jeżeli to, co napisałaś w tych kilku postach nazywasz szacunkiem, to podejrzewam, że masz wypaczony obraz rzeczywistości. Proszę, przeczytaj moje posty powoli, jeśli trzeba, to także ze słownikiem w ręku. Może wtedy coś z tego zrozumiesz, bo teraz chyba nie mam na co liczyć.
Może i w niektórych postach nie mam do Ciebie szacunku, chodziło mi ogólnie. Ale czytając głupoty na swój temat każdego by poniosło..
Ja również przystopwałam - jeśli chodzi o Madleen27. Ona jest na wyższym niż Ty poziomie. Jeśli chodzi o ciebie, no cóż, musisz cierpieć x)
Jednak sie myliłaś bo nie przestane whatever-rock777.
I nadal czekam na twoja odpowiedz na tamto a nie na odpowiedz od twojego kolegi gówno mnie obchodzi co on myśli na ten temat czy coś takiego!
"Och nie, serio, myślisz że nie przestanie? Hmm... no miałam nadzieję, że jednak przestanie. Ojej, ale się rozczarowałam. "
I te twoje komentarze mnie z równowagi wyprowadzają. Robisz sobe z każdego jaja, po każdym jedziesz jak po szmacie. Ja już przystopowałam, ale moge zacząć na nowo.
Ja jadę po każdym, jak po szmacie? Skarbie, ty chyba mnie nie doceniasz?
I dlaczego akurat ta odpowiedź wyprowadziła Cię z równowagi? Fakt, była to wypowiedź prześmiewcza, ale nic poza tym. Więc o co Ci chodzi?
Powiem to troche jak ty mi odpowiedziałaś....
Jak mnie nie zrozumiałaś to przeczytaj sobie jeszcze raz mój komentarz.
Chociaż po co marnować twój cenny czas...?
Powiem ci o co mi chodziło, że poprzez takie wypowiedzi wychodzi że człowiek któremu odpowiadasz jest tępy, nawet jeżeli jest on mądrzejszy od ciebie.(Nie mówię tu tylko o sobie(że ze mnie robisz tępą, chodzi mi też o Karole w niektórych komentarzach.)). To chyba wszystko :P Myślę że skumałaś :)
PS: Nie mów do mnie skarbie, ja nie z tych żeby laska mi "skarbie" mówiła.
haha ostro nom ona nie z tych. Ale tylko nie płacz może znajdziesz sobie jakąś inna laseczkę hehehe.
czekam na odpowiedz na tamten temat...!
pozdro karola, madleen i marcin.
A i dzięki Karola ze do niej tak przemówiłaś "może w końcu "skuma""
Jesteście niesamowitym przypadkiem - pewnie jakiś uniwersytet się Wami zainteresuje... Wasza idiotyczna teza jakoby whatever-rock777 byłaby homo- lub biseksualistką jest absolutnie bezpodstawna... I tu kolejna cecha - homofobia. Jesteście chyba bardziej zacofane niż ludność z naszego miasta... A "skarbie" jest powiedzeniem ironicznym - ale co wy możecie o tym wiedzieć - już przecież stwierdziłem, iż nie wiecie co to ironia. Przecież "ironia bronią inteligentnych"
Sory ale my nie jesteśmy takie jakie waszym zdaniem sprawiamy wrażenie bo to jest chore a my chore nie jesteśmy!
Wiesz, że nawet po 10 przeczytaniu twojego postu, go w ogóle nie zrozumiałem? Zacznij pisać w jakimś częstszym polskim dialekcie, wtedy pogadamy...
nie nie hellsing6661 nie zacznę!
Bo jakoś madleen, marcin i karola mogą mnie zrozumieć tylko nie wy!
No tak, po co mam marnować swój cenny czas na CIEBIĘ?
Czyli że przez takie wypowiedzi daję wszystkim do zrozumienia, że mam do czynienia z człowiekiem głupim? Wow, jak na to wpadłaś? :P
Nie podoba Ci się zwrot "skarbie"? To jak mam do Ciebie mówić? Kochana? Kochana to bardzo ładny wyraz. Taki oklepany, w sam raz dla Ciebie :)
Ona to:
"chociaż po co marnować twój cenny czas....?" powiedziała ironicznie.
No i kto tu teraz nie wie co to jest IRONIA.
"Kochana" to może mówić do niej jej chłopak a nie ty! (ona sobie tego nie życzy z twojej z strony)!
wyjaśnię to dokładniej:
"chociaż po co marnować twój cenny czas....?"
mojej przyjaciółce chodziło o to ze ile razy byś ten komentarz czytała to i tak byś go nie skumała. No a jeżeli go nie skumasz to po co masz marnować czas na czytanie w kółko tego samego komentarza jeżeli i tak go nie z kumasz.
Tak Karola powiedziała w komentarzu na górze dokładnie to ci ja chciałam powiedzieć.
"A "skarbie" jest powiedzeniem ironicznym " Łał, gratuluję spostrzegawczości.
"chociaż po co marnować twój cenny czas....?" - tu już tacy spostrzegawczy nie byliście, wiedze że potraficie mówić komuś jaki jest tępy, ale już tego jacy wy jesteście to nie zauważacie...,
‘’pewnie jakiś uniwersytet się Wami zainteresuje... ‘’ odczep ty się od nas…
whatever-rock777 nie powiedziałam przecież że jesteś homo, tylko że mi się nie podoba jak do mnie mówisz ‘’skarbie’’, bo ja nie z tych. I „kochania” też do mnie nie mów. Ty w ogóle jak masz do mnie mówić do na pani, bo ja z tobą na ty nie przechodziłam.
Szkoda, że po świecie chodzą tak ograniczone dzieci jak te dwa karolo-trolle. Olejcie ich to może się utopią w jadzie krytykowania innych... I we własnej głupocie.
Anturium Ktoś cie o zdanie prosił? to forum o filmie a nie o Karolinach!
Jak masz coś do powiedzenia to prosz bardz mów, ale nie o kimś tylko o filmie!
hellsing6661 i whatever-rock777, ale wy w bani macie nasrane!
Wy jacyś nienormalni jesteście. Czepiacie się wszystkiego co możliwe.
Droga whatever-rock777, ja na miejscu Karoli też bym tak zareagował na słowo "skarbie", np. jakbym coś takiego usłyszał od hellsing6661.
POzdRO dla Karolek i Madleen.