PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=875543}

Ciche miejsce: Dzień pierwszy

A Quiet Place: Day One
2024
5,5 17 tys. ocen
5,5 10 1 17309
5,6 30 krytyków
Ciche miejsce: Dzień pierwszy
powrót do forum filmu Ciche miejsce: Dzień pierwszy

Jak niema Emily Blunt to pocałujcie mnie w dupę.

ocenił(a) film na 8
conneryfan

Nie zesrajcie się z tą nudną emily skręciak - wszędzie jest i wszędzie tak samo.

ocenił(a) film na 8
Ram_3

nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi , biedaku

conneryfan

A co jest do rozumienia, z Twojej debilnej wypowiedzi idioto? NIC. BO CO TAKI DEBIL JAK Ty, może ciekawego powiedzieć? NIC.

ocenił(a) film na 5
Predators1978

Nadstaw :) <cmok>?

ocenił(a) film na 8
Predators1978

Strasznie dużo idiotów na Filmweb, nie tylko tu niestety

conneryfan

ich tu chyba sieja lub po prostu podstawowki zamkniete wakacyjnie

incelarstwo

Napisał DEBIL, z samymi błędami ortograficznymi. Zresztą już to Twoim nicku, widać, że masz problemy z głową, pewnie po nieudaczniku tatusiu i walniętej mamusi.

conneryfan

Oczywiście! W końcu Filmweb to tajna placówka, gdzie specjalnie hoduje się idiotów na eksport. Ludzie, którzy tam piszą, nie mają prawa do własnych opinii, chyba że zgadzają się z tobą, prawda? Bo wiadomo, inteligencję mierzy się tym, jak bardzo ktoś myśli dokładnie tak samo jak my. Ach, gdyby tylko świat składał się z klonów naszej genialnej osoby, byłby taki piękny! Niestety, trzeba żyć w tej okrutnej rzeczywistości, gdzie inni śmią mieć własne zdanie. Straszne czasy. Głupszy, już nie będziesz, chyba że Twoje dzieci.

ocenił(a) film na 4
Predators1978

no i dobrze, ze nie ma. przynajmniej nie ma odgrzewanego kotleta

Predators1978

A co ma do tego „niema Emily Blunt”? To jej córka była niema.

Predators1978

Emily nie była niema.

Predators1978

Miałczą głównie w marcu. Czasem miałczą identycznie jak kwilące dziecko. Można pomylić . Dziwne że ptaki nie ćwierkają a koguty nie pieją

SENECA_filmweb

Ty masz coś z głową, czy mama za mało przytulała w dzieciństwie? a tata wchodził do wanny? koty miauczą ZAWSZE KRETYNIE. Ach tak, bo oczywiście wszystkie koty na świecie otrzymały oficjalny harmonogram miauczenia, w którym jasno zapisano: 'Marzec – czas miauczenia, reszta roku – cisza jak makiem zasiał'.

Predators1978

Tak ,masz rację ,dołączam do stwierdzenia

Predators1978

Gdy widzę kogoś piszącego "niema", to od razu wiem, że mam do czynienia z jeb@nym debilem.

yossarian84

A skąd to wiesz?

Predators1978

Nie rozumiesz, bo jesteś właśnie DEBILEM. Kup sobie słownik, to zrozumiesz.

Predators1978

A co? Jakby była, to ona by całowała?

Piotrovic

DEBIL, ZAŁOŻYŁ TEMAT O TYM DREWNIE EMILY. I teraz wszyscy będą pytać czy drewno całowało by go w dupę? im więcej dajesz atencji takiemu idiocie, tym on bardziej się tym karmi.