PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=628894}
5,5 13 tys. ocen
5,5 10 1 13440
6,6 8 krytyków
Chirurgiczna precyzja
powrót do forum filmu Chirurgiczna precyzja

Tampon

ocenił(a) film na 7

Ten reżyser niewiele wie o kobietach albo ja niewiele wiem o kobietach. Jedno i drugie jest możliwe a nawet obie możliwości naraz. Myślałem że jeśli dziewczyna jest dziewicą to trudno będzie jej zainstalować tam tampon.

ocenił(a) film na 7
jaczylion0

Mało wiesz o kobietach.

ocenił(a) film na 7
miwako_chan

Nie miałem na myśli tych udawanych dziewic które to niby uszkodziły sobie tę błonę podczas ćwiczeń gimnastycznych :) Miałem na myśli prawdziwe dziewice.

ocenił(a) film na 7
jaczylion0

Doprawdy radzę się dokształcić ; )

ocenił(a) film na 7
miwako_chan

Jeśli chodzi o różne kształty i wzorki tych błon to też byłaby trudność przy instalacji i dezinstalacji. Masz na myśli jakieś mutantki? Dokształć mnie tak będzie prościej i nie tylko mnie ale tysiące innych samczyków którzy to przeczytają :) Jak to możliwe?

ocenił(a) film na 7
jaczylion0

Błona jest rozciągliwa, a niektóre jej w ogóle nie mają i przy mniejszych rozmiarach tamponów zwykle nie ma problemów w używaniu ich nawet będąc dziewicą.

ocenił(a) film na 7
miwako_chan

Gdyby błona była tak rozciągliwa jak piszesz to kobiety mogłyby do końca życia udawać że są dziewicami. Wydaje mi się że tampon gdy nasiąka to pęcznieje i trudno byłoby go wyjąć z dziewiczego łona. Łono to chyba złe słowo ale ładnie mi to zabrzmiało. O tamponach, ich rozmiarach, ich właściwościach fizycznych niewiele wiem tak więc poddaje się, ale dalej nie jestem przekonany. Do póki nie zobaczę tego na własne oczy to nie uwierzę. ;) Przed chwilą poczytałem sobie o dziewictwie w Wikipedii i to wcale nie jest taka prosta sprawa określenie kogoś mianem dziewicy nawet jeśli ta dziewczyna ma taką błonę że nic się nie przeciśnie. Dzięki za dyskusję która była dla mnie bardzo pouczająca.

ocenił(a) film na 5
jaczylion0

Ja jestem, jak to nazwałeś, 'prawdziwą dziewicą' i używam największych tamponów, bo po prostu 'działają' dłużej. I doprawdy, nie ma to ŻADNEGO znaczenia, czy kobieta jest dziewicą czy nie. Nie mogę uwierzyć, że piszę o tym na... filmwebie, no ale....ku chwale ojczyzny. Cieszę sie, że mogłam wyjaśnić:)

ocenił(a) film na 7
margharet4

Nie uwierzę do póki nie zobaczę. ;) A tak poważnie, to niewiele wyjaśniłaś przynajmniej mnie. Nie wiem czy kobieta jest jeszcze dziewicą gdy miała w pochwie przedmioty różnej wielkości i w różnych celach. Zaraz mi odpiszesz że, że dziewczyna jest dziewicą dopóki nie miała ptaszka w niuni. W Wikipedii przeczytałem że to nie jest takie proste. Czy dziewica jest jeszcze dziewicą gdy uprawiała inne rodzaje stosunków seksualnych niż stosunek płciowy? Przeczytałem, że zdarzają się przypadki, że błona dziewicza nie uległa przerwaniu podczas stosunku płciowego. Czy taka kobieta jeszcze jest dziewicą? Temat mnie bardzo zaciekawił bo nigdy go nie przerabiałem w tę stronę. Zdziry przerabiałem na wszystkie możliwe sposoby a o dziewictwie słyszałem tylko legendy. :) Zawsze dziewice kojarzyły mi się z czystością, niewinnością i ogromną wartością.Teraz gdy o tym poczytałem i dodając do tego osobowość człowieka która przebija wszystko dziewictwo straciło dla mnie jakąkolwiek wartość.

ocenił(a) film na 5
jaczylion0

Moja opinia jest taka (ale to tylko moje osobiste zdanie), że tak, kobieta pozostaje dziewicą dopóki nie odbyła stosunku waginalnego. Ale śmieszą mnie ludzie, którzy stwierdzają, że jeśli kobieta przebije sobie błonę to już nie jest dziewicą. Bo to nie o to chodzi. Jak dziewczyna mówi, ze jest dziewicą, to chyba nie ma na myśli, że jeszcze nigdy nie wsadziła sobie tampona, tylko raczej, że nie odbyła stosunku. Chociaż, to co powiedziałeś, o tym czy '...jest jeszcze dziewicą gdy uprawiała inne rodzaje stosunków seksualnych niż stosunek płciowy" to jest ciekawy temat. Bo to prawda, że dziewica = niewinność, a więc idąc tym tropem, nawet jeśli odbywała stosunek oralny, już nie powinna być dziewicą. Natomiast....jak już powiedziałam, dla mnie, to pozostaje dziewicą, dopóki nie odbędzie stosunku waginalnego. Bo to, że dziewczyna przebije sobie błonę czymkolwiek, nie zmienia jej w... 'nie-dziewicę'. Tyle w temacie.

ocenił(a) film na 8
jaczylion0

tampon wersja mini