Ludzie! Blagam! Jak wy mozecie ogladac cos tak posranego? Na samo wspomnienie o tym czyms mam tz. odruch wymiotny! Ale zebralam sie, bo musialam napisac cos na tym forum. Nie widzialam jeszcze w zyciu (procz Hhg school...) czegos tak okropnego, beznadziejenego i popierdzielonego. Obejrzalam moze pol godziny i nie wytrzymalam. Wylaczylam telewizor. Tego sie nie da ogladac! Disney robil przepiekne bajki. Krol lew, Mulan, i cala reszta to juz klasyka! A to? Wspolczuje tym co wypisuja tutaj,ze ten film jest cudowny, piekny, fantastyczny, itd. itp. Bla bla bla. Pora przejrzec na oczy i przestac zachwycac sie jakims tam durnowatym zespolem pelnym pedalow, niedojebow i marna "aktoreczka" gwiazdeczka, ktora raz wylazla na ekran i caly swiat oszalal na jej punkcie. Szkoda mi was! Naprawde szkoda! Swiat schodzi na psy. Jesli tyle osob pisze ze to cos jest arcydzielem, to ja milcze. Z "wrazenia" odbiera mi mowe...
Taka mądra jesteś? Dlaczego wszyscy nie lubią musicali z Wolda Disneya? Może poprostu nie znasz się na filmach dziewczynko ^^. Według mnie film Camp Rock był do wytrzymania. A te bajki ? Pff. To ty jeszcze bajki oglądasz? Żal mi Cię i tych wszystkich , którzy bredzą , że Camp Rock to gówno.
A TE BAJKI ?!
nie wiem jak Ty, ale połowa świata się na tych bajkach wychowała.
to jest klasyka.
nie wiem czy masz pojęcie, ale większość z nich była RYSOWANA RĘCZNIE ((:
i teraz rysuj sobie tak, żeby wszystko ze sobą współgrało, a i efekt był dobry.
No prosze! Jaka znawczyni sie znalazla! To chyba o czyms swaidczy skoro tyle ludzi na tym forum pisze ze Camp rock i cala reszta to dno. A na filmach to sie nie znasz ty, skoro tak kochasz takiego typu filmy. Zaloze sie, ze jestes jedna z wielu idiotek, ktore uwazaja to badziewie za arcydzielo kina. Zal mi ciebie! A jesli chodzi o bajki, to tak, zdarza sie ze ogladam. Ale nie byle jakie. Wole obejrzec dobry film animowany, niz beznadziejny film wciskajacy kit takim "znawcom" kina jak ty! xD jak troche podrosniesz obejrz ten film jeszcze raz. Ciekawe czy bedziesz go tak uwielbiac jak przejrzysz na oczy. No chyba, ze w twojej glowce nie ma juz nic procz trocin! XD
jak wy morzecie mówić tak o camp rock??
nie znacie sie na filmach
lepszy jest taki film od jakiejś animowanej bajeczki!!!
A moim zdaniem film jest świetny, jak widzę to wszyscy tutaj tak uważają. Jeśli nie lubisz tego filmu to nie musisz go zaraz ogłaszać że jest beznadziejny albo popierdzielony! Po co w ogóle jesteś na tym forum, po to, aby krytykować??? Szkoda mi takich ludzi jak Ty.xD
Ojejku. Nie zesraj się w gacie po prostu! Po pierwsze masz chyba z pięć lat jeżeli oglądasz te swoje sweetaśne bajeczki. Po drugie jeżeli tak nie podoba Ci się ten film to dlaczego komentujesz na jego forum ? Weź się lepiej dziecko zastanów! Po trzecie używanie `Ja pierdole! Co za gowno!!!!!!!!!!!!!` takich wulgarnych słów i tyle głupich wykrzykników nic Ci nie da. Twierdzisz w ten sposób , że jesteś bezwartościowa. Ysz. Że tacy ludzie mają tyle wstydu co ty. Naprawdę żal mi Cię kobito.
Zebys ty sie nie zesrala! Zyje w wolnym kraju i moge robic to co mi sie podoba! Idz lepiej sie odstresuj i wlacz sobie Camp rocka bi ci jeszcze zylka peknie zalosny dzieciaku! Tak z ciekawosci zajzalam na twoja stronke i przjrzalam twoje ukochane filmy! No no... pozazdroscic! he he! M jak milosc, My dzieci z Bulerbyn, Prawo pozadania, Hanna Montana, Gorzka zemsta, itd... Same arcydziela swiatowego kina! ha ha ha!!! XD Dziecko! I ty masz czelnosc mowic,ze ja mam piec lat bo ogladam bajki, ktore ucza i sa uznawane za klasyke swego gatunku? Popatrz na siebie! Same telenowele i polskie tasiemce. A nie przepraszam, jeszcze Hary Poter, ale to da sie jeszcze przezyc. Zero pojecia o filmie, skoro uznajesz Camp rock za wybitne dzielo. No ale coz, skoro czlowiek wychowuje sie na samych telenowelach! A do pozostalych, ktorzy sie przylaczaja do tej dziewczynki- zal mi was wszystkich! Ale to juz wasz problem! Zegnam!
hmm... moim zdaniem film pozostawia wiele do rzyczenia.
to coś dla ludzi którzy lubią płytkie filmy.
Ale każdy może mieć swoje zdanie i wrzucanie na niego za to, że mu sie ten film nie podoba to już przesada i w drugą strone też.
Każdy lubi co innego i każdy jest na innym poziomie xd
pzdr
O mój Boże. Może spojrzysz na Siebie ?
Same słabe filmy.
Nawet jakiś wojenny.
No , no. Wiesz wcale nie jesteś lepsza.
Pogoda na miłość ? Muahaha . !
Normalnie !
Brak mi słów !
Taka ważna paniusia i ogląda takie filmy !
A z tym żegnaj to chyba wyskoczyłaś z 19 w.
Sory. Chyba ty urwałaś się z 19 wieku . !
No wiesz, Pogoda na milosc to juz popularny serial amerykanski, z normalnymi ludzmi wiec nie wiem o co sie plujesz! Ale nie, juz wiem. To przeciez nie jest telenowela...I chyba nie uwazasz ze telenowela jest lepsza od filmu wojennego, ktry zdobyl kilka Oscarow. Nie masz sie juz czego czepiac to obsmarowujesz najlepsze filmy swojego gatunku? Ale widze juz teraz ze tylko telenowele goszcza w twojej ogladalnosci! "Jakis wojenny film"! Dziewczynko! Nie badz bardziej zalosna niz jestes! Trzeba bylo jeszcze Klan dodac do twojej listy! he he he!! :P To ty jestes na tym zdjeciu na profilu? O rany! Moze i ja jestem z 19 wieku, za to ty jak jakas zdemoralizowana dziewucha, ktorej jedyna lektura jest bravo i bravo girl! Wez daj mi lepiej spokoj bo czas tylko trace przez ciebie! Idz sobie lepiej Camp rocka obejrz a potem moze Gorzka zemste czy cos! he he he!:P A! Bo zapomne! Idz lepiej do szkoly i naucz sie czytac slepoto! Moze napisze ci to drukowanymi literami. Napisalam ZEGNAM, nie ZEGNAJ! Widzisz, czy jeszcze za male literki?! Zalosne...
"Po co piszecie ze HSM i Camp Rock to gówno?? Jak macie po 30 lat i zachwycacie się Ojcem Chrzestnym lub Zieloną milą to odpuśćie tym co mają po 10 lat i tych filmów po prostu nie rozumieją. Czego się spodziewacie?? Ze 10-latek doceni Ala Pacino? Na pewno nie, przejdzie im zachwyt HSM i plastikowymi gwiazdkami, a na razie jeśli chcą to niech sobie piszą że ich lofciają:P Wyrosną z tego. Mają swoje tematy na forum i niech sobie na nich wielbią te disneyowskie gwiazdki, forum nie ma limitu wieku. Żeby teraz była jasność, nie jestem fanką HSM i Camp rock, nie są to filmy wysokich lotów, ale wiem że niektórym mogą sie podobać. Mam kuzynkę, która jest ich wielką fanką i jeśli będzie miała lepszy humor jesli z nią obejrze ktorys z nich to zrobie to, mimo że przeważnie zasypiam. Ale skoro ona ma 11 lat i swój świat i jest przekonana, że to absolutne dzieło to nie będę jej mówiła że ma nasrane w głowie i powinna sie wstydzić, że takie coś lubi. I co mam 11-latkę zmuszac żeby zachwycała się dziełami kina światowego których nie zrozumie?? "
Mój komentarz do jednego z podobnych tematów, nie chce mi się tego ujmować w inne słowa.
Kurde, jestem mniej więcej w wieku osób, którym mogłoby się to podobać. Ale przepraszam ten film to denne dno, dennego dna w dennej strefie. Mój ulubiony film to "Donnie Darko". Całkowicie rozumiem jego treść, chociaż jestem w wieku fanek Kamp Roka.
Bajki Disneya są genialne. To niezależne od wieku, nie można zaprzeczyć, że to arcydzieła, klasyki, oscarowe filmy. Sympatia do takich dzieł, nie ma nic wspólnego z byciem dzieckiem.
Niektóre telenowele nie są tak straszne. Tym bardziej filmy wojenne. Postuluję o rozmawianie na forum Kampa o Kampie. Zawsze, gdy się komuś na filmwebie kończą argumenty, to wyjeżdża z ulubionymi. Dajcie spokój...
I tak, forum jest po to, żeby wyrażać własne zdanie, więc można też krytykować. Niestety, taka prawda.
Ten film jest przewidywalny, nudny i pełny cukierkowych piosenek. Joe Jonas jest brzydki. Demi ma chyba chorą szczękę. Prawda jest bolesna.
ej wy nie czaicie że dla niektórych ten film to dzieło:P demi ma chora szczęke a jonas brothers wygladają jak reklama odżywki do włosów ale jak 10-latkom się podoba to niech sobie piszą że cudo itd:P ja imnie żałuję i nie mam zamiaru pisać ze nie mają gustu, wyrosną z tego.
nie pisalam ze to wstyd ogladac bajki disneya:P zawsze płaczę na królu lwie;p
Dzieki ze chociaz ty sie ze mna troche zgadzasz. Ale nie piszcie juz ze Camp rock podoba sie tylko 10-latkom! Mam kolegow po 17 i 18 lat, ktorzy mowia ze ten film to cudo! Ale im nic ie mowie,bi nie chce ich stracic albo zrazic do siebie! Tutaj nie mam nic do stracenia!
zgadzam się, filmy z tej serii typu Camp rock, Hannah Montana czy HSM to shit. tak samo jak te wszystkie plastikowe, sztuczne, "idealne" gwiazdeczki, np. Lovato, Efron, Cyrus, Gomez, Tishdale czy Jonas... po prostu film dla ludzi z poziomem umysłowym i emocjonalnym 11-latka... a najgorsze są piosenki.... jak można słuchać takiego gówna?? cóż, film i muzyka robione dla mas, niestety większość ludzi nawet się nie zastanawia czego słucha i co ogląda, tylko ślepo robi to co inni. dlatego takie idiotyzmy osiągają taki sukces...
można mieć i 11 lat i 'wyższy stan umysłowy' niż wy wszyscy razem wzięci, przynajmniej na tyle, by nie brać udziału w tej durnej dyskusji, pouczając innych ile to niby mają lat...
ale ja to do niektórych mam rispekt.
Ja musiałam dzisiaj ten film obejrzeć na lekcji muzyki.Ponoć miał być pouczający.Na szczęście zabrzmiał dzwonek i dzięki Bogu nie musiałam go oglądać.Ogólnie niech ten kto lubi to ogląda, ale mi nie przypadł do gustu.Taki bez przekazu.To forum jest do wyrażania swojego zdania na temat filmu, a nie do kłótni.Powinniśmy się szanować, a nie wyzywać od debili.Tutaj są też dzieci co mają po 10 lat i nie dajemy im dobrego przykładu. Pozdrawiam :)
zgadzam sie . ! ja nie wiem jak film ten moze byc 'przepiekny' , ale pewnie ze wzgl. na tych braci ..
Weźcie się jednym słowem ogarnijcie!.
Każdy ma swoje zdanie i każdy ogląda to co lubi i to wcale nie jest tak, że jak ktoś nie lubi jakiegoś filmu to nie może wchodzić na jego forum, bo FORUM jest dla wszystkich i każdy ma prawo powiedzieć, a raczej napisac to co myśli na temat jakiegoś filmu!!
Jeśli chodzi o mnie to również uważam, że ten film jest słaby... I nawet High School Musical jest lepsze...
W sumie dziwnie się czuję udzielając się w temacie o takim filmie, ale... wybaczcie - widząc obrzucanie się wyzwiskami od dzieci i cholera wie od czego jeszcze, kiedy porównujecie klasykę (jaką jest Król Lew) z Camp Rock (który, z całym szacunkiem, raczej nie zostanie nigdy nazwany mianem klasycznego filmu) i zawzięcie bronicie tego drugiego, "bo Króla Lwa oglądają dzieci, żal, ojć ajć" - autentycznie mnie przerażacie.
Zastanawiam się, co wyrośnie z pokolenia osób ode mnie kilka lat młodszych. Może to przejdzie z wiekiem, zapewne tak - ale mimo to dobrze byłoby, żebyście odpowiednio wcześniej nabrali dystansu do siebie nawzajem i do tego, co oglądacie. To wcale nie jest tak dużo. Myślenie też, co dziwne, tak bardzo nie boli, a niektórym przydałoby się odrobinę tegoż, kiedy zamieszczają tu komentarze.
Co do samego filmu - cóż mogę powiedzieć? Takie filmy są potrzebne dla osób w pewnym wieku, ale trudno mi zrozumieć, czemu osoby starsze (czy też zwyczajnie niegustujące w takich "dziełach") tak zawzięcie chcą kłócić się z jego wielbicielami. Po co pisać, że, no nie wiem, bracia Jonas to "banda pedałów"? Normalnego człowieka po prostu nie interesuje ich orientacja seksualna. Po co psuć nerwy sobie i innym? :) A jeśli argument co do nerwów do Was nie przemawia, to zawsze można pomyśleć, że głupszemu się ustępuje. Obojętne, kogo uznacie za głupszego.
Pozdrawiam ze świadomością, że to nie jest dobre miejsce na takie wywody. :D