Myślę, że jest takich pełno. Nie wiem jakie są twoje wymagania i co Ci straszne a co nie. Ale jako fanka takich filmów mogę Ci polecić te najlepsze moim zdaniem. Może nie są to jakies niewiadomo straszne filmy, ale niektóre z nich wściskaly mnie w fotel. Dla jednego ten film będzie ciekawy i fajny dla drugiego nie. Ale polecę na pewno te:
,,Nie otwieraj oczu"
,,Hush"
,,Obecność"
,,Nie oddychaj"
,,Nie słuchaj ich"
,,Rytuał"(wersja z czterema mężczyznami, którzy wyruszają na wyprawę i niewidomo czy z niej wrócą, rok 2018 wydany) na Netflixie jest kilka takich tytułów, więc wyjaśniam.
Moze jak jakis fajny mi sie film przypomni to dam znać.
Nie,nie chodzi mi o azjatyckie kino ;) nie mogłam edytować tego komentarza z wersji mobilnej. Te co napisałaś znam :) co do rytuału masz rację, że kilka takich tytułów jest
Dzięki za polecenia :)
Każdy ma swój gust i ciężko rzucić tytuł, który na pewno się spodoba (ja na zachwalanym przez wszystkich "Lamencie" zdychałam z nudów >.<), ale jeśli jeszcze nie oglądałaś to polecam oryginalny Shutter i Klątwy, spoko są też Opowieść o dwóch siostrach i może Kuchisake-Onna 2, Oko, R-Point, Dark Water, plus genialny krótkometrażowy prequel Ju-On, 4444444444, do znalezienia na youtube - ciarki przechodzą mnie za każdym razem, brrr ^^