"Boku no Pico" to odważne anime które chce złamać pewne tabu. Historia opowiada o związku młodego studenta i małego chłopca. Para spotyka się w sklepie prowadzonym przez dziadka chłopca. Już od pierwszych sekund między naszymi bohaterami iskrzy. Już pierwsza randka naszych bohaterów kończy się miłosnym finałem. Wiem, że wiele osób oburzy motyw pedofilii w tej produkcji, jednak mnie nie mnie. Produkcja ta w sposób wspaniały propaguję tzw. "pozytywną pedofilię", czyli jeden ze sztandarowych celów libertarianizmu. Dobrze by byłoby gdyby ten film był znany szerszemu gronu widzów. Mogliby oni wówczas dowiedzieć się, że stosunki seksualne z dzieckiem(podobnie z psem) jeżeli ono tego chce nie są niczym złym. Państwo nie będzie regulować to z kim chodzę do łózka i z kim chodzę na randki. Zdecydowanie polecam wszystkim libertarianom.
STOSUNEK Z DZIECKIEM JEST Z CZYMS ZLYM, BO DZIECKO W SWIETLE PRAWA NIE MOZE WYRAZIC NA NIEGO ZGODY. DODATKOWO NIE WIE NA CO SIE GODZI, WIEC TO JEST KRZYWDA PSYCHICZNA. LECZ SIE, BO NAJWYRAZNIEJ JESTES JEDNYM Z PEDOFILOW.
nie zebym staral sie bronic pedofilie czy cos takiego, ale jezeli twoim jedynym argumentem na to, ze cos jest zle jest to, ze prawo tak mowi to nie powinienes sie odzywac
oczywiscie, ze nie jest to moj jedyny argument. do tego dochodzi fakt, ze dziecko najzwyczajniej nie jest na tyle rozwiniete psychicznie, aby rozumiec koncept stosunku oraz wyrazic na niego swiadoma zgode. Sam pociag do dzieci jest zaburzeniem, a wykorzystanie seksualne bedzie prowadzic do wieloletniej traumy. czy moge wiedziec jaki jest sens odpowiadania na komentarze sprzed 3 lat?