No dla mnie nie tak bardzo, bo ten poprzedni ciągle był w hot - nawet jak miał jeden wpis na dobę. Rzecz w tym, że to taki urok nowego fw, że jak wpadnie coś do hot, to jakby nie może wypaść. Tam jest raptem 6 tematów. Wątpię, żeby ciągle nasz - tamten takie czasowo zdychający często - przewyższał aktywnością większość zwłaszcza z głównego forum.
A widziałeś te kilkadziesiąt tematów pod Terminatorem? Oni tam mają niektóre tematy po 1001 wpisów i nawet chyba jakiś widziałam z 1002. Być może jak idealnie w tej samej chwili się wysyła, to jakoś przepuści oba, ale to dziwne jednak.
oooooooo! a w polecanych blogach jest mój temat. Ale to pewnie tylko mi poleca, tylko po co mi poleca mój własny temat na blogu? Zerknijcie jak jest u was? Jakie macie tematy na blogach polecane?
Kiedy wykasują wpis, czasem licznik o tym nie wie i pokazuje "prawdziwą" liczbę.
Pod Terminatora nie zaglądam odkąd pod Obcym wyczyścili mój ulubiony temat z wulgaryzmami na Filmwebie. Tradycyjnie ktoś pochwalił w Najlepszych Cytatach i poszło się pieprzyć...
Czyli tam tak naprawdę jest 1000 tylko, że w międzyczasie wykasowano jakis wpis i licznik nie zdążył go odjąć od sumy wpisów? Cos w tym stylu czy źle rozumiem?
To, co sie dzieje pod Terminatorem jest o tyle interesujące, że ciągną już 67my tysięcznik i numerują je, i piszą taki dość dobrze brzmiący tytuł "w oczekiwaniu na trzeci sezon". W ten sposób siedzą w jednym miejscu i nawet jak by teraz ktoś kasował, to nie są aż tak bardzo na pierwszy rzut do kasacji, bo wydaje się jakby możliwe, że czekają na ten trzeci sezon i gadają mniej więcej o tym.
Ja za wsze myślałem że na filmwebie straszny spam leci ale widzę że widziałem tylko czubek góry lodowej :D to na Terminatorze to już epicki spam :P
hehe, dobrze powiedziane :) A ktoś Ty w ogóle jest GOLONKU? I jak tu trafiłeś, bo chyba jeszcze nie jesteśmy w hotach?
Tak kiedyś przy jakiejś dyskusji na głównym wymyśliliśmy, bo podobno "fizycznie" więcej niż 1000 nie może być. Oczywiście chodzi o wykasowanie, nie tylko zablokowanie wpisu.
Hm, czy można czekać na kolejny sezon Marcie Leeds? ;D
A może poczekać na kolejny cover lub sequel pod LMI?
A dlaczego nie remake "Blisko ciemności"? A ad. Marcie to możemy czekać na kolejny film z tą wspaniałą aktorką i zastanawiać się w jakiej roli byłaby świetna, czy też świetniejsza niż dotychczas :D
A ciekawe, że teraz Marcie na rankingu hotów zrobiła się gorętsza - wcześniej była na ostatnim miejscu, co było zrozumiałe, bo dobiła końca, a teraz przeskoczyła na trzecie.
Raczej kilka dni obsuwy. W temacie o Cyrus ostatnia wypowiedź była 5 godzin temu. Patrząc na wpisy może i on był hot, ale ze 3 dni temu.
Mnie się najbardziej podoba tłumaczenie:
Kristof: "Problem byl poruszany ale bedzie wymagal odrobiny wiecej czasu bo niestety nie jest oczywisty".
Czyli tłumacząc z ichniego na nasze: "Coś się spierdzieliło, tylko nikt za cholerę nie wie co".
Ja mam dzisiaj tak, że na jakikolwiek widok nie wejdę, to widzę jego stan z wczoraj. Muszę dwa, trzy razy odświeżać (ale bez Shiftu), żeby się objawiło "tu i teraz".
Ale to chyba identyczny tekst jaki dawał w odpowiedzi na inny problem. To chyba automatyczna sekretarka :P
A Ty wiesz mikka, że Ty na moje maile w ogóle nie odpisujesz? I to nie jest jakiś posrany algorytm filmwebowy tylko typowa ludzka znieczulica, odtrącenie i inne straszne zjawiska i zachowania nieludzkie, choc u ludzi spotykane!
A piszesz??? Bo ja nic nie mam. Zaje***cie (Oshin te *** są specjalnie dla ciebie, żebyś się męczyć nie musiała :D), to skrzynka mi się też stentegowała?
znaczy radzisz przeklinać od tyłu?
leży mąż z żoną w łóżku
ona do niego plecami
i ona odkrywa kołderkę
wypina pupę
wypina
wypina
i mówi:
- włóż od tyłu
a on:
- żółw
Na serio? Myślałam, że tradycyjnie mnie olewasz :(
Nie byłoby tak gdybyś w ogóle nie zaczęła mnie olewać :( a teraz przez to <łezka> to nie wiem czy danego dnia <siorbanie> mnie olewasz, czy Ci się zacięło <siorbanie z łezkami ...potokiem całym nawet > :(((
Dwa maile dzisiaj wysłałam. Wysłałabym więcej, ale nie chciałam się narzucać :(
Przedwczoraj 8 maili, ale wtedy odpisywałaś, a dzisiaj nic :( null :(
To kurwa, odpowiadaj mi na maile następnym razem, żebym wiedziała, że jak nie odpowiadasz, to Ci nawala :P
Tak w ogóle, to nie wiem teraz jak to było z innymi dniami, kiedy bylaś milcząca i nie przyniosłaś usprawiedliwienia :P
Martin, ale weź zobacz czy w polecanych blogach na głównej u Ciebie też masz mój blog. Jestem ciekawa czy wszystkim polecaja to samo czy róznie.