No właśnie. Zamiast tego powstał serial, gdzie Flynn przez dłuższy czas pojawia się tylko gościnnie. teraz już chyba jest stała postacią serialu, ale to już nie to samo, kiedy jest tylko jednym z bandy bibliotekarzy. Mocno zepsuli oryginalny pomysł. Oryginalny bibliotekarz to była taka trochę mieszanka Macgyvera, Indiany Jonesa i zwykłego geeka i było to urocze, a teraz to już nie to samo.
Brakuje Flynna w serialu, ale i tak jest genialny. Carsen jest zwinniejszy i bardziej zwariowany niż w filmach, ale minęło tyle lat odkąd został Bibliotekarzem. Jego pomocnicy są ciekawi i tak różni, a Eve to skarb. Mam nadzieję, że pojawi się jeszcze jeden film o samym Flynne i Eve. Byłby cudowny
Dokładnie. Też tak sobie ostatnio pomyślałem. Brakuje tego typu przygodówek. Mogliby zrobić wreszcie 4 część.
Gdybym miał jakiś wpływ, to nawet bym zasugerował producentom, żeby nakręcić część zdjęć w Polsce. PISF by się dołożył w zamian za reklamę Kraju.
Ludzie lubią filmy przygodowe w starym stylu. Popularność Mumii, Indiana Jones, Jumanji, Wyprawy do dżungli o tym świadczy. Ja tam uważam, że Bibliotekarz ma niewykorzystany potencjał.