PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=102208}
7,1 27 tys. ocen
7,1 10 1 27115
5,9 7 krytyków
Biała sukienka
powrót do forum filmu Biała sukienka

Tutaj opis i tytuły pozostałych filmów:
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/128562

Nephi

Dodam, że od razu pod powyższym linkiem można te filmy obejrzeć. Udostępnia je tvp.pl

ocenił(a) film na 9
Nephi

A ja zapraszam zainteresowanych na swojego bloga do dyskusji. Jest tam także mój top oraz krótkie opisy.

Nephi

"CUD PURYMOWY" to film faszystów żydowskich więc z Polską ma tyle wspólnego co Stalin z propagandą.

ocenił(a) film na 8
markin

raczej ciężko być żydowskim faszystą :))))

wild_wolf

mylisz się żydzi to faszyści od wieków

ocenił(a) film na 8
markin

uhum a na Nimbiru żyją plastusie i dziergaja sweterki....hahahahahaha

wild_wolf

z głupotą się nie walczy ale co tam ty wiesz lepiej
wymień chociaż jednego matoła który wie, że jest matołem

ocenił(a) film na 8
markin

"oida ouden eidos " - autor tego cytatu, ale co ty tam wiesz Trollu

wild_wolf

mów po polsku to nie szpital kmiotko

ocenił(a) film na 8
markin

x)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) buzi buraku

wild_wolf

Żydzi z faszyzmem nie mają wiele wspólnego ale nazizm to typowo żydowski wynalazek, wystarczy poczytać biblię czyli żydowski "Mein Kampf". Pełno tam wzmianek o żydowskich nadludziach przedstawianych tam jako "naród wybrany", który za przyzwoleniem boga (oczywiście żydowskiego) ma prawo mordować i zniewalać inne narody np madianitów. Ponadto biblia nakazuje żydom ekspansję terytorialną ze wszystkimi jej okrucieństwami, jakież to podobne do koncepcji "Lebensraum" czy "Drang nach Osten".....

kislav79

"Main Kampf" to akurat nie żydowskie dzieło ale polecam Henry Forda "Międzynarodowy żyd" tam jest ładnie opisana sytuacja Polski w latach 1918 jak to żydzi poprzez naciski międzynarodowe chcieli doprowadzić do stworzenia na terenach polskich państwa Izrael. Żydzi to faszyści w prostej linii wystarczy poczytać Marksa i dowiedzieć się co tak naprawdę znaczy słowo holocaust który to żydzi używali do eksterminacji plemion w dolinie Jordan wymordowali w pień 7 plemion.
Marks doskonale wiedział jak sobie poradzić z klasowością w narodzie stąd namawianie do holocaustu klasowego.

markin

Miałem na myśli to, że biblia w swym jawnym nazizmie przypomina mein kampf a artykuły Forda czytałem, wprawdzie nie wszystkie ale większość. Jesli chodzi o plany żydów wobec Polski to dotyczyły one zjednoczenia z Ukrainą na zasadach wasalstwa i zorganizowanie osadnictwa żydowskiego na najbardziej żyznych obszarach Europy czyli właśnie Ukrainy oraz stworzenie polsko-ukraińskiej siły roboczej dla nowych żydowskich obszarników - wspominał o tym Irving a bardziej szczegółowo opisał to prof. K. Jasiewicz "Żydzi na dawnych ziemiach wschodnich Rzeczypospolitej w XVIII-XX wieku" (szczerze polecam)

markin

Żydzi z faszyzmem nie mają wiele wspólnego ale nazizm to typowo żydowski wynalazek, wystarczy poczytać biblię czyli żydowski "Mein Kampf". Pełno tam wzmianek o żydowskich nadludziach przedstawianych tam jako "naród wybrany", który za przyzwoleniem boga (oczywiście żydowskiego) ma prawo mordować i zniewalać inne narody np madianitów. Ponadto biblia nakazuje żydom ekspansję terytorialną ze wszystkimi jej okrucieństwami, jakież to podobne do koncepcji "Lebensraum" czy "Drang nach Osten"....