PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10012260}
6,8 27 tys. ocen
6,8 10 1 26892
6,6 18 krytyków
Bez litości 3. Ostatni rozdział
powrót do forum filmu Bez litości 3. Ostatni rozdział

68 wiosen będzie miał na karku, a za rok znowu złoi dupsko złoczyńcom!
To mi się podoba.
Denzel nie zatrzymuj się!

ocenił(a) film na 7
_Sacramento_

A ja mam74 wiosny na karku i jeszcze nigdy
nie złoiłem dupska żadnym złoczyńcom! :o(
Jak żyć, Panie Premierze!?

_Sacramento_

Ja również czekam na ten film. Nie oczekuje po tej produkcji artyzmu ani mądrości życiowych. To po prostu bardzo prosta rozrywka z fajnym aktorem i zdaję sobie sprawę że niedługo w ogóle tego typu filmy mogą nie powstawać, więc ciesze się z tego że  takie filmy jeszcze powstają.

ocenił(a) film na 10
wojtek40i4

Dokładnie tak! Chociaż można też znaleźć parę smaczków i inspiracji, które możemy czerpać od McCalla. Chociażby jego dokładność, słowność i spokój.

ocenił(a) film na 6
_Sacramento_

Facet ma jaja ze stali. ;-)

_Sacramento_

A mi trochę szkoda, że taki dobry aktor marnuje się w akcyjaniakach. Nie żebym nie lubił tych filmów, po prostu uważam, że Washington czy Neeson są zarąbistymi aktorami dramatycznymi i szkoda ich talentu na filmy, w których główną rolę gra kopanie się po dupach

tecki

Niestety ale... jeść trzeba. Poza tym Denzel jest najbardziej przepłacanym aktorem w Hollywood.

ocenił(a) film na 7
_Sacramento_

Pomiędzy nim a doktorem Enzo jest 6 lat różnicy... Widać, że sceny akcji raczej spokojne, ale chociaż nie zrobili takiej kpiny jak z De Niro w Irlandczyku...

ocenił(a) film na 6
_Sacramento_

10/10 czyli arcydzieło? Skąd taka wysoka ocena. W filmie jest dużo niejasności i błędów. Zobaczymy co inni na to bo i 5/10 też się zdarzyło.

darex2709

Myślę, że chyba należy przestać się dziwić. Jest gościu co Blue Beetle i Nawiedzony Dwór ocenił na 10, a Oppenheimera na 8.