PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10059673}

Błędny cień

The Shadow Strays
2024
5,5 1,2 tys. ocen
5,5 10 1 1171
Błędny cień
powrót do forum filmu Błędny cień

John Wick jest lepszy, Raid również ale słaba płeć też powinna mieć swoją szansę. Tak samo Indonezja, którą od Hollywood dzieli bezkresna przepaść to jednak się stara i czasami coś dobrego w swojej kuchni upichci.

darex2709

Agat, czyli musi być zacna chujoza, bo John Wick to badziewie

ocenił(a) film na 7
master_of_vinyl_donuts

A niektórzy wystawiają wysokie noty bo interesuje ich rozpierducha i dynamiczna akcja

darex2709

Coś w tym złego? Też uwielbiam rozpierduchę, bo przynajmniej w filmach ludzkie ścierwa dostają to, na co zasługują. W życiu też każdy morderca, gwałciciel i inny socjopata powinien dostawać kulę w łeb, bo ich miejsce jest w piekle. Szkoda, że również w Polsce są głaskani po główce, jak to ich dzieciństwo było ciężkie. Koleś, który zakatował dziecko nie może być skazany, bo ponoć najlepszy seksuolog w kraju zmarł i nie ma kto ocenić poziomu zwyrodnialstwa socjopaty, który przypalał dziecko. Bo ważniejsza jest ocena niepoczytalności ścierwa, zamiast pozbycie się go. Co do samych filmów o Johnie Wicku, to uważam, że najlepsze są dwa pierwsze. Pierwszy sam w sobie, drugi jako kontynuacja, pozostałe to już nudna powtórka z rozrywki.

ocenił(a) film na 7
alistair80

Ja oceniłem film na 7 gwiazdek bo też interesuje mnie rozpietducha i dynamiczna akcja. A co do socjo i psychopatów to masz rację - nie ma sprawiedliwości na tym świecie i często udaje im się wywinąć od stryczka.

darex2709

Właśnie oglądam Błędnego Cienia. Wg mnie podobny do Raida. Czyli rzeź na ekranie. Czyli totalny ściek syfu i ubóstwa umysłowego twórcy. Film do jednokrotnego obejrzenia i zapomnienia na wieki.