PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=838221}
7,8 268  ocen
7,8 10 1 268

Avicii: True Stories
powrót do forum filmu Avicii: True Stories

Gdzie można obejrzeć ten dokument? Fajnie jakby były dostępne chociaż polskie napisy.

ocenił(a) film na 10
Siilence

Podejrzewam, ze Netflix juz go dal do archiwum poniewaz bardzo duzo rozni sie od nowego...mialam okazje zobaczyc, lepszy od tego nowego, prawdziwy. Dziwilam sie, ze Netflix go sciagnal tak szybko, dzis zobaczylam powod...bardzo to smutne.

ocenił(a) film na 10
paula_buelens

Pokazuje ze na Prime, ale tylko USA. Najpierw mi pokazalo, ze tez na polskim,

ocenił(a) film na 7
Siilence

https://odysee.com/@Borelioza:d/Avicii-true-stories-2017-napisy-pl---CDA:f

Maartenmetz

Niestety już nie ma,wiesz może gdzie jeszcze mogłabym go obejrzeć?

Rebellious402

filman.cc

ocenił(a) film na 8
Siilence

https://sflix2(kropka)to/ albo fmovies(kropka)ps

Siilence

filman.cc

Siilence

Na fiman.cc masz z pl napisami

Weronka90

Dziękuję!

Rebellious402

Proszę tylko trzeba konto założyć ale za darmo

Weronka90

Właśnie założyłam konto,ale kiedy chcę obejrzeć materiał wyświetla mi się komunikat o dodaniu swojego numeru,wpisałam,po czym miałam wpisać 4 cyfrowy kod,dodatkowo w treści tego SMSa (został wysłany przez mojego operatora-orange) były informacje na temat opłat by móc korzystać ze strony.. Czy też tak miałaś?

Rebellious402

Oj dawno zakładałem konto chyba musiałam podać email i hasło hmm nie wiem może spróbuj na moviesjoy.to czy hdtoday ale tam dużo produkcji tylko po ang bez logowania

Rebellious402

To nowy rok i już wymagaja opłat dziwne.freedisc.pl CDA YouTube też ma nieraz fajne filmy

Rebellious402

Na dailymontion pewnie że będzie Avicii ale po ang

Weronka90

Super,sprawdzę wszystko i może na jednym z nich zadziała,jeszcze raz dzięki za poświęcony czas i pomoc !

Rebellious402

Proszę jeśli w jakiś sposób pomogę sprawdź jeszcze str web.netmovies.to albo sflix2.to

Siilence

Cześć dokument Netflix’s jest trądzie okrojony . Proszę wstawcie linka gdzie można go obejrzeć z polskimi napisami