PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=693758}

Avengers: Wojna bez granic

Avengers: Infinity War
2018
8,1 208 tys. ocen
8,1 10 1 207630
7,6 73 krytyków
Avengers: Wojna bez granic
powrót do forum filmu Avengers: Wojna bez granic

Wydaje mi się czy w zwiastunach w ogóle nie pokazują Ant-Man'a i Wasp? Myslicie, że to właśnie dlatego ten film zamyka kolejną fazę mimo, że jego akcja dzieje się wcześniej? Może Ant-Mana i Wasp nie będzie w tych Avengersach, ja tam nie zauważyłem ich w zwiastunach, ale nawet nie pamiętam ich, bo tak mało scen było z nimi?

ocenił(a) film na 6
ari92

Ant Man i wasp nic nie zamyka. Fazę III zamyka Avengers 4 a właściwie Homecoming 2 ale Avengers 4 zamknie jednak wszystkie wątki z tej i poprzednich faz. Ant Man i wasp będą zostawieni na Avengers 4 jak Kapitan Marvel.

ari92

Ant-Man będzie, a Wasp nie ( Wasp tylko w 4 )

Thanos12

Ant-man oczywiście jest i ma dość znaczącą rolę, choć to głównie gagi, lecz walki też ma sporo. Wasp jest tylko wspomniana przez Pyma, że na jego polecenie pracuje "nad czymś ekstra"

ocenił(a) film na 9
kate456

Gdzie niby ant-man był w filmie? Chyba oglądałam inny film haha :D

larberry

koleżanka się zgrywa, nie tylko w tym wątku zresztą - ewidentnie na seansie nie była ;)

ocenił(a) film na 9
IndianaKingston

Tak, zauważyłam :)

ocenił(a) film na 10
ari92

Będą bo były z nimi plakaty i Hawkeye tez będzie, potwierdzone

ocenił(a) film na 10
ari92

Będzie cała trójka Antman Wasp i Hawkeye a niema ich w trailerach by nie zdradzać wszystkiego bo jak wiadomo Hawkeye zmieni image i stanie się Roninem, Antman będzie miał nowy kostium a Wasp jest nowa postacią więc będzie to dodatkowy bonus.

Retro3

Antman jest, hawkeye jest, lecz wasp nie ma w ani jednej scenie :)