PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 211 tys. ocen
7,2 10 1 211084
6,1 61 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Ile trwają reklamy przed seansem w Multikinie? FIlm trwa 2h 21 minut. Chciałam się wybrać na 12.00 i się zastanawiam o której się kończy . Pytam dlatego ,że w moim mieście nie ma Multikina . Dojeżdżam i chcę z czasem się wyrobić.

ocenił(a) film na 9
Askol

Radzę uważać bo w Multikinie reklamy trwają po pół godziny, a teraz na rozpoczęcie sezonu letniego może trwać i dłużej. Ogólnie nie powinno być wiecej niż 30 min, ale przed seansem radzę uzbroić się w cierpliwość.

użytkownik usunięty
wifi_wifi

A w cinema city trwają 10-15 minut :) i to w cinema city najlepsze żadnych dłużyzn reklamowych :)

wifi_wifi

Bzdura. Reklamy trwają 15-20 minut jak w innych kinach. Zawsze chodze do Multikina i nigdy nie spotkałem sie, żeby reklamy trwały wiecej niz 20 minut.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Cóż ja jestem przyzwyczajony do krótkich reklam w Heliosie, i choćby 20 min dłuży mi się okropnie

wifi_wifi

Ja tam lubie reklamy, szczególnie jak puszczają trailery nadchodzacych produkcji :)

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Trailery są fajne, ale reklamy masła i pożyczek nie przypadły mi do gustu :).

invisiblepata

Hah noo :)

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Wtedy dopiero poznajesz pełnię możliwości 3D ;-)

thorin3

haha

wifi_wifi

Ja także lubie trailery ale u mnie w Multikinie jak byłem na Śmierci Paula Walkera(Fif7) reklamy trwały... Do 42 minut. Na serio.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Askol

post 2

Askol

U mnie w Multikinie reklamy potrafią trwać nawet 40 minut... Ale zazwyczaj jest to 25-30.

Askol

film konczy sie przed 14.30 ponieważ o tej godzinie jest nastepny seans reklamy sa takie minionki , rechotek takie słabe reklamy, a później fajniejsze kapitan szablozebny i skarb piratow , kraina jutra , ant man , gwiezdne wojny force awekins