PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=478475}

Auta 2

Cars 2
2011
6,6 67 tys. ocen
6,6 10 1 67325
5,8 29 krytyków
Auta 2
powrót do forum filmu Auta 2

Hudson Hornet

ocenił(a) film na 7

Gdzie się podział Hudson Hornet w tej części?? Przecież w 1 częsci normalnie na koniec był pokazany,nie został zniszczony ani nic podobnego.

FreeZ_

Po prostu nie żyje, i z tego powodu nazwali tak na jego cześć Złoty Tłok. Była o tym smutna scenka, dla mnie szkoda, bo dodawał powagi i zdeterminowania do tego filmu.

ocenił(a) film na 8
jakeziom

Zrezygnowano z tej postaci zapewne z powodu śmierci Paula Newmana, dla którego podłożenie głosu Hornetowi w I części okazało się ostatnią rolą.

ocenił(a) film na 7
jakeziom

Fakt pamiętam na koniec 1 częsci była taka wzmianka o śmierci,ale mogli pokazac to jakoś w bajce,albo wspomniec w drugiej częsci jak zginąl czy cos bo to takie trochę nie dokładne...jakies dziecko może byc rozczarowane,że brak jego ulubionego bohatera np i nie wiadomo co się z nim stało.

ocenił(a) film na 7
FreeZ_

Mylisz się. Nie było o tym w 1. części, bo wtedy jeszcze nie wiedzieli, że będzie druga część i Paul Newman odejdzie. O tym, że nazwali Złoty Tłok na cześć Hudsona Horneta jest właśnie w drugiej części.

ocenił(a) film na 7
FreeZ_

Kurcze miałem 7 lat jak oglądałem auta 2 i zawsze sie zastanawiałem gdzie sie podział Hudson Hornet a teraz mam 13 lat i sie zmartwiłem ze juz go nie bedzie w innych częsciach aut. Ponieważ jak to powiedział FreeZ_ była to moja ulubiona postac w tej bajce z resztą nadal jest.