Witam, film jest już do pobrania nawet w wersji Blueray, niestety jedyne napisy jakie udało mi się pobrać to automatyczne tłumaczenia wykonane przez translatory, jednak znalazłem również wersje filmu wykonaną przez niejakiego MORS'a który to posiada własną (poprawioną) wersję napisów, niestety gość zapisał je na "twardo" w pliku avi, czy posiada ktoś to tłumaczenie oddzielnie, lub wie ktoś jak można dotrzeć do ich autora? Pozdrawiam
tez szukam jakichś ciekawych napisów
miejmy nadzieję, że kinomania czy inna grupa napisowa w niedługim czasie je przetłumaczą, na razie nie ma żadnych znośnych napisów.
znajduje mi, ale zamiast napiprojekt to dla open subtitles, tłumaczenie: MORSwin - dziwnie zrobione, ale dobrze dopasowane. niech stracę, wieczorkiem obejrzę. dzięki za cynk mwrootniak
te napiprojektowe są fatalne, już bardziej polecam wsłuchać się w oryginalny tekst, no chyba,ze faktycznie ktoś nie jest zbyt dobry z angielskiego...
http://www.opensubtitles.org/pl/subtitles/4750241/cloud-atlas-pl - te są chyba najlepsze obecnie, ale nie zgadzam się z częścią tłumaczeń.