PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=292414}

Atak szczurów

Ratten 2 - Sie kommen wieder!
2004
3,7 163  oceny
3,7 10 1 163
Atak szczurów
powrót do forum filmu Atak szczurów

PFP zachęca do zapoznania się z pozycją, jednak przestrzegamy przed przyśnięciem - typ filmu
podobny do "Mordercze pszczoły" czyli szału nie ma. Nie to co dzisiejszy następca - Komodo vs
Kobra.

Valdoraptor23

Tylko czekałem na ten temat. chyba będziemy się widzieć co tydzień o ile czas pozwoli. Tydzień temu Kościak zrobił furorę - zobaczymy jak szczurki i węże :)

czaku20

Szczury są takie "normalne". No poza tym, że wyważają drzwi swym natłokiem. Ot taki nie najtragiczniejszy film ale i nic specjalnego.

Valdoraptor23

Ze szczurami szału nie ma, ale dzięki temu przełączyłam na TV4 i dowiedziałam się, że jutro o 20:00 będzie "Z lodowej otchłani", wyglądało intrygująco ;)

Oczywiście nie myślę o zdradzaniu Pulsu, ale trzeba sobie jakoś umilić oczekiwanie na kolejny poniedziałek!

olgaach

Ten film był też wczoraj o 23, jednak nie dałem rady ze względu na wczesną porę wstawania poniedziałkowego - fajnie, że wyemitują powtórkę, zamierzam oglądać. TV4 to drugi po Pulsie rezerwuar klasy Z :)

Valdoraptor23

Rzeczywiście nudny. Przez cały film tylko czekałam, aż w końcu się skończy... Komodo już widziałam: o niebo lepszy! ;D

Valdoraptor23

Najbardziej szokującą dla mnie rzeczą w tym filmie było to, jak piosenka jednego z moich ulubionych zespołów znalazła się na napisach końcowych??? O.o

olgaach

Tzn jaka? :)

Valdoraptor23

Camouflage "I'll follow behind". Taki niemiecki zespół synthpopowy, no nie sądziłam, że aż tak przymierają głodem ;)

olgaach

Mhm. W Niemczech może film został odebrany lepiej.