PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9}
7,4 256 tys. ocen
7,4 10 1 255691
6,0 47 krytyków
Armageddon
powrót do forum filmu Armageddon

Zdecydowanie jeden z klasyków kina katastroficznego i science fiction.Doskonale zrealizowany , wciągający i nie pozwalający oderwać wzroku od ekranu.A także super klimat , świetne dialogi , zdjęcia , muzyka , dzwięk i efekty specjalne na najwyższym poziomie oraz rewelacyjna gra aktorska szczególnie Bruce'a Willisa , Bena Afflecka i Steve'a Buscemi.Moja ocena 10/10.

rado_filmaniak

Mnie też się podobał.

rado_filmaniak

bruce, ben, steve zgadza się, ale dodałabym jeszcze liv, poznałam ją w tym filmie ;-)

ocenił(a) film na 5
rado_filmaniak

Świetne dialogi i rewelacyjna gra aktorska nie wiem, w którym miejscu, Willis tutaj wyjątkowo drewniany, Ben nie był wyjątkowo on zawsze jest drewnem, nie licząc pojedynczych przypadków, wątek miłosny mdły i bez jakiejkolwiek chemii, klimatu też brak. Film broni się technicznie, ale śmiertelna dawka patosu jaką mu zaaplikowali twórcy sprawia, że film traci na jakości cholernie dużo.

ocenił(a) film na 10
rado_filmaniak

zgadzam sie w stu procentach.kapitalnie stworzony klimat,pokazanie obaw strachu i jednosci caegoswiata niezaleznie od kultury i wyznani po raz kolejny doskonala gra Bruce'a muzyka wszystko to zlozylo sie w MOJEJ ocenie na najleoszy film katastroficzny jaki widzialem a widzialem 90 procent filmow z tego gatunku:)