Wie ktoś może jak ta aplikacja się nazywa, bo chciałbym ściągnąć (no co gdy leżę w łóżku nie chce mi się wstawać i zgaszać światła; to rozwiązanie jest wprost idealne)
Ta aplikacja nie istnieje, jest tylko w filmie, jeśli ci chodzi o tą śmiercionośną.
Oczywiście że są żarówki sterowane smartfonem :).
Wystarczy poszukać w google'u https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#safe=a ctive&q=%C5%BCar%C3%B3wka+sterowane+smartfonem
Całe mieszkanie można sterować ze smartfona, wiem nie wiem z czego tu śmieszkować.
istnieje podobna aplikacja jesli chodzi o rozmowe ... rozmawiasz jak z czlowiekiem mozna mu sie pozwierzac ;) ... inteligentny program snikers... fajna apka
Też by mi się przydało. Z tego samego powodu mogłabym mieć w domu poltergeista - rzucałby mi rzeczy, po które nie chce mi się wstawać XD
Ale to jest zajebista appka, nie musiałbym się martwić, że zgubię telefon, ani że ekran się zarysuje. Nie wiem, czemu ci bohaterowie w filmie tak narzekali...
Nie mówmy od razu, że zabijała. Przyprawiała o atak serca. To wystarczy zrobić ostrzeżenie, że raczej nie nadaje się dla osób o słabym sercu lub brać jakieś leki tak profilaktycznie na serce.