PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=772939}

Aplik@cja

Bedeviled
2016
4,1 5,5 tys. ocen
4,1 10 1 5518
3,3 3 krytyków
Aplik@cja
powrót do forum filmu Aplik@cja

Aplikacja

ocenił(a) film na 3

Wie ktoś może jak ta aplikacja się nazywa, bo chciałbym ściągnąć (no co gdy leżę w łóżku nie chce mi się wstawać i zgaszać światła; to rozwiązanie jest wprost idealne)

ocenił(a) film na 3
miloszgilga

Ta aplikacja nie istnieje, jest tylko w filmie, jeśli ci chodzi o tą śmiercionośną.

ocenił(a) film na 3
SimbaMufasa

Wiem, tak tylko śmieszkowałem hehe XD

ocenił(a) film na 3
miloszgilga

Osz ty xD

miloszgilga

Oczywiście że są żarówki sterowane smartfonem :).
Wystarczy poszukać w google'u https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#safe=a ctive&q=%C5%BCar%C3%B3wka+sterowane+smartfonem

ocenił(a) film na 1
TsTr

Całe mieszkanie można sterować ze smartfona, wiem nie wiem z czego tu śmieszkować.

SimbaMufasa

Bystry jak woda w klozecie

ocenił(a) film na 3
piotruchowy

Cóż, istnieje baśń ,,Bystra woda'' XD

SimbaMufasa

gdzie oglądaliście ten film ? chodzi o Aplik@cje, z góry dzięki :)

ocenił(a) film na 5
SimbaMufasa

istnieje podobna aplikacja jesli chodzi o rozmowe ... rozmawiasz jak z czlowiekiem mozna mu sie pozwierzac ;) ... inteligentny program snikers... fajna apka

ocenił(a) film na 3
negativaa

Cóż to za aplikacja? :)

miloszgilga

Też by mi się przydało. Z tego samego powodu mogłabym mieć w domu poltergeista - rzucałby mi rzeczy, po które nie chce mi się wstawać XD

duzehalo

W tym caly ambaras, ze rzucalby ci rowniez rzeczami, ktorymi nie chcialbys zeby rzucal :)

ocenił(a) film na 5
miloszgilga

Ale to jest zajebista appka, nie musiałbym się martwić, że zgubię telefon, ani że ekran się zarysuje. Nie wiem, czemu ci bohaterowie w filmie tak narzekali...

Roy_v_beck

Bo zabijała

ocenił(a) film na 5
GaIio

Nie mówmy od razu, że zabijała. Przyprawiała o atak serca. To wystarczy zrobić ostrzeżenie, że raczej nie nadaje się dla osób o słabym sercu lub brać jakieś leki tak profilaktycznie na serce.

ocenił(a) film na 4
miloszgilga

Spoko avatar:D

ocenił(a) film na 3
rafi_6

XD