PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593914}
6,8 139 tys. ocen
6,8 10 1 138654
6,1 28 krytyków
American Pie: Zjazd absolwentów
powrót do forum filmu American Pie: Zjazd absolwentów

Witam. Może i trochę głupie pytanie ale od ilu lat można wejść na ten odcinek ?
Kolega się pyta bo chciał się władować :D , no chyba że nie patrzą na wiek jak się jest z
kimś dorosłym.

ocenił(a) film na 8
damiangpl

jw Od ilu lat?;P

ocenił(a) film na 8
użytkownik usunięty
fonszz

Ja mam info, że "Brak informacji", więc bez ograniczeń. Niestety :)

ocenił(a) film na 8
damiangpl

W Stanach dostało kategorię R. Czyli od 17 roku życia.

Kniaz4815

Nie wie ktoś jak to się trzyma w Irlandi ? gdyż aktualnie jestem z kolegą w irlandii :P

ocenił(a) film na 8
damiangpl

Nie dość że tępe to leniwe. Sam sobie szukaj.

Kniaz4815

aha naprawdę ... szukałem w google , jak by było nie zadawał bym pytań i uważaj że swoimi słowami bo ja to grzecznie mówię ale jak widać są jak zwykle "znawcy" ... Polska naród schodzi na psy.

ocenił(a) film na 8
damiangpl

zwłaszcza jeśli ktoś stara się pomóc a otrzymuje w zamian ironiczne docinki.

Kniaz4815

Tylko że ja ładnie zapytałem jak to się trzyma w Irlandii a dostałem w zamian iż jestem tępy i leniwy hmm , no fajnie fajnie.

ocenił(a) film na 8
damiangpl

No to wychodzi na to że jesteś zdany na własne umiejętności. Szukaj dalej albo czekaj.

Kniaz4815

ktos ma zły dzien.

ocenił(a) film na 8
feva

Może i ma, ale niestety przyznaję - Pan damiangpl wykazuje ewidentne syndromu lenistwa i bezmózgowia. Piszę o schodzeniu narodu polskiego na psy (wygląda na to, że nie skończył jeszcze gimnazjum a już wypowiada się na temat kondycji społeczeństwa, niech jeszcze powie mi jak jego życie jest ciężkie). Wymogi wiekowe to nie są informacje tajemne, których nie można zdobyć np.... no nie wiem, dzwoniąc do kina? :P Telefon do kina to nie jest wiedza chroniona i nieosiągalna przez Google. Ale po co myśleć?

Mr__Pink

Te różowiutki... jak jesteś taki mądry to znajdź kategorie wiekową.

McFlyPL

na ch ma znaleźć skoro na piłę wpuszczaja 5-latków, a na kac vegas jeszcze młodszych?
nie mówię tu tylko o Polsce, Brytole tak samo tego nie przestrzegają, bo i po co?

ocenił(a) film na 8
McFlyPL

Te, Makflajuś (też umiem przekręcić nick, ale to dojrzałe, a jak tym można komuś dokopać!), nie znajdę mu kategorii wiekowej, bo ma mózg, ręce i podstawowe zdolności obsługi wyszukiwarki i telefonu. A jak jest zbyt leniwy i dziecinny, żeby samemu dokopać się do wiedzy, to znaczy, że jest za głupi, żeby obejrzeć jakikolwiek film. Rzekłem.

ocenił(a) film na 8
Mr__Pink

Ale odpowiem na jego jedno pytanie, owszem - na 99% jestem pewien, że nie będzie żadnego problemu jak wejdzie z kimś dorosłym :)

Mr__Pink

Tiaa może i jestem w gimnazjum ale za to mam większą kulturę niż wy.
Mówię poraz sedny że jak bym znalazł coś w google to bym się nie był na tej stronie ale jak widać polak polakowi potrafi dogryźć nawet w głupim pytaniu..
Ehh dzięki...

ocenił(a) film na 8
damiangpl

"mieć większa kulturę"... "poraz sedny"... "polak" (z małej litery)... Ucz się języka, a mnie kultury uczysz.

damiangpl

wiedziałem, że dzieciak haha xD

Mr__Pink

"Te makflajuś" haha no nie zaraz padne hahah.... ehhh... zamiast docinać w prostym pytaniu zajmij się czymś bardzie porzytecznym np: idź się utop albo ogłądnij film jak nie masz nic lepszego do roboty.

Mr__Pink

I odrazu że za głupi bo nie morze znaleźć kategori wiekowej. Chłopie zastanów się co piszesz bo nie znasz człowieka a go krytykujesz.

McFlyPL

wybacz, ale was akurat można w ten sposób ocenić

osk987

Was? chyba ciebie cieciu

McFlyPL

haha cieciu xD idź napij się mleczka :)

osk987

osk987 weź już nic nie mów bo nie wiesz ile mam lat a zato ja wiem po twoich komentarzach że mądry to ty nie jesteś.

McFlyPL

teraz to tak pięknie piszesz bez bledow ortogrficznych a ponoc masz dysgrafie

McFlyPL

na kazdej str. internetowej jest napisane

Kniaz4815

haha xD dobre :D

ocenił(a) film na 8
damiangpl

Zajęło mi to 10 sekund. Od 15 roku życia.
http://multikino.pl/repertuar/szczecin/2012-04-15/

kropp

jak frazę użyłeś w google ? Jak wpisywałem "Od ilu lat jest American Pie 8 Reunion" to nic nie odnajdywałem.

Dzięki wielkie.

damiangpl

Ty lepiej idź się ucz, a nie takie filmy oglądać

osk987

Piękny przykład jacy są Polacy w internecie :) W większości to osoby która no life'ą 24/7 no i oczywiście żeby nie było muszą na kogoś najechać bo inaczej nie poczują się lepsi od innych bo tak naprawdę nie są. Oto prosty przykład wyżej jaki polak potrafi być. Ktoś się ładnie zapyta czy coś , przyjdzie taka osoba nie lubiana i proszę mamy odpowiedź w stylu kolegi wyżej. Pozdrawiam wszystkie takie osoby :) Jak widać polskie chamstwo jest coraz większe. ahh <3

damiangpl

1. Skoro pytasz się od ilu lat jest film przeznaczony od 15 no to raczej masz poniżej ograniczenia wiekowego.
2. Korzystasz z jakich hiszpańskich, niemieckich, rosyjskich, japońskich stron internetowych, żeby stwierdzić, że tylko my jesteśmy chamscy? Może jesteśmy najmilsi w internecie.
3. Czemu piszesz, że chce się poczuć lepszy mówiąc żebyś się pouczył? Po prostu chce, żebyś pracował na moją emeryturę w przyszłości.
4. "Kolega się pyta bo chciał się władować :D " No to raczej nie jest ładna forma pytania.
5. Jak już chcesz się ładnie zapytać to nie używaj słowa ładować, bo ładować to możesz śmieci do kontenera.

osk987

Ludzie, ogarnijcie się. Nie chcesz odpowiedzieć/nie znasz odpowiedzi- nie odpisuj. Nie wiem po co te złośliwości

madziaa741

znam odp. wiec pisze

osk987

Nie wiem po co tatusiowanie, że ma się uczyć zamiast oglądać filmy. Dobrze, że Ty byłeś pilnym uczniem :)
On zapytał o ograniczenia wiekowe i tyle, nie wiem po co jakieś dogryzanie.

madziaa741

Nie wiem po co się wtrącasz do naszej jakże przemiłej konwersacji. Dobrze, że ty byłaś pilną uczennicą. Zapytał się o ograniczenie wiekowe, bo CHCE IŚĆ na film, który powinien być u nas od 17 lat tak jak w USA.

osk987

Nie mówiłam tylko do Ciebie tylko do ludzi, którzy wchodza na filmweba żeby innym podokuczać ;-) Poza tym to jest forum, nie ma czegoś takiego jak wtrącanie się. Nigdzie nie powiedziałam, że byłam pilną uczennicą- nie mówię innym żeby się zabrali do nauki tylko dlatego bo zadali pytanie o ograniczenia wiekowe.
A to, od ilu lat powinien być to już inna sprawa. Niby mógłby być od tych 17 lat, ale z drugiej strony miałam trochę mniej gdy oglądałam pierwsze części AP i jakoś demoralizująco na mnie nie wpłynął ;-)

ocenił(a) film na 8
madziaa741

Nie wchodzę podokuczać. Wchodzę uświadomić, zeby potem po ulicach nie panoszyły się stada niesamodzielnych i niezdolnych znaleźć coś samemu ludzi.

Mr__Pink

To jest internet dla przypomnienia.

ocenił(a) film na 8
McFlyPL

W internecie też obowiązują jakieś zasady i kultura, a jeśli ktoś w internecie, gdzie szukanie i dostęp do informacji jest BARDZO ułatwiony sobie nie radzi, to najmocniej przepraszam ;]

Mr__Pink

Kultura a wy wykazaliście się ewidentnym jej brakiem :( bardzo mnie to smuci.

McFlyPL

nie ma to jak małolaci, którzy myślą, że są dorośli

osk987

Następny co uważa się za wyrzszego.

ocenił(a) film na 8
McFlyPL

wyrzszy na pewno.

Mr__Pink

Ehhh....

McFlyPL

"wyrzszy" haha McFly poucz się ortografii

osk987

za to ty osk idź się utop bo mam dysgrafie kutafonie.

McFlyPL

haha dyskografia jest wymówką ... po prostu mama i tata mało czasu poświęcili ci w dzieciństwie byś się nauczył dobrze czytać i pisać ... dyskografia to jest pocieszenie dla rodziców, bo powinno się powiedzieć do nich prosto spieprzyliście dzieciakowi życie nie nauczyliście go czytać

lukaszd80

Chryste,jezu,k4rwa.japier8ole, znalazł się k4wa filozow zasrany,nie znasz mnie a wystawiasz opinie. Odpier8ol się od moich rodziców bo o twoich nic złego nie powiedziałem.W dziecinstwie nawet za dużo mi czasu poświęcali,musiałem zapierrr8alać na zajęcia aby dostać list do gimnazujm.Co tydzień po szkole zmęczony zapier*alałem a ty mi mówisz że mnie nie nauczyli czytać?! boshe, jakie zarozumialce się rodzą. Pisać jak widać umiem tylko popęłniam błędy ortograficzne a TO 2 INNE ŻECZY których nie rozrurzniasz.Rada, jak zamierzasz się wypowiadać na forum sęsownie zamiast pier*olić głupoty proponuję wyładowanie się na ścianie bo widzę że ci się nudzi. I nie odpisuj bo sobie wizerunek popsujesz.