PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=153264}

American Pie: Wakacje

American Pie Presents Band Camp
2005
6,2 74 tys. ocen
6,2 10 1 74224
4,5 10 krytyków
American Pie: Wakacje
powrót do forum filmu American Pie: Wakacje

Czy ktoś zna wykonawcę i tytuł piosenki, która leci wraz z napisami końcowymi? Brdzo mi na niej zależy jeśli ktos zna niech wrzuci tytuł :]
thx

ocenił(a) film na 8
krja

nom i ta co leci gdy matt usuwa te wszystkie filmy:) z góry thx:)

NyGa

Ok już podaję:
a)Końcowa scena to:Tal Bachman - Aeroplane
b)Natomiast kiedy Matt kasuje filmy:Breaking Benjamin - Forget It
Obie mi się bardzo podobają;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
NyGa

a czy macie moze namiary na pelna liste piosenek wchodzacych w sklad soundtracka?? z gory dzieki

Tygrys_11

Chyba nie ma takiego soundtracka,ale radze poszukać na końcu filmu podczas napisów.Tam są wszystkie piosenki wypisane jakie znalazły się w filmie:)

NyGa

Tak.Z Kazy.A czemu nie chcesz instalować??

Dawid20

Prosze Dawidzie, poslij mi Forget it oraz Aeroplane! Nie działa u mnie Kazaa, nie mam jak tech piosenek dostać a baaardzo mi zależy! adres: taizo@o2.pl
BARDZO PROSZE!!!

krja

A zna ktoś tytuł piosnki która leci zaraz po napisie tytułowym filmu. Słowa idą jakoś tak "his bed is on fire whit pasion and love..." :)

Hell_Cube

Po pierwsze to słowa lecą tak:"This bed is on fire with passionate love" a tytuł to Matt Nathanson - Laid:D

ocenił(a) film na 6
Dawid20

tak wlasnie... i nawet w 3 czesci filmu byla ta piosenka - przynajmniej w soundtracku jest:P

krja

A zna ktoś tytuł piosenki która leci gdy pokazywane są zawody(siadkówka, pływanie rowerem wodnym itp.) a na ekranie pokazują się cyfry?

krja

A zna ktos może tytuł piosenki ktora leci na samym poczatku, kiedy ogladaja
malibu stiffy :)?

theonepl

Kurde ludziska jeśli mieliście wersje z neta tego filmu(a z tego co mi wiadomo to jest jedna) to wszystkie piosenki są na końcu filmu gdy lecą napisy.Wystarczy chwilę poszukać.Nie lećcie na taką łatwiznę:D:D:D:D

ocenił(a) film na 10
theonepl

Andrew W.K. - She Is Beautiful to jest pierwsza piosenka w filmie :D

krja

wie ktos moze jaką piosenke Stifler gra na kobzie (dudach?? - nigdy tego nie odróżniałem) podczas pojedynku??

ocenił(a) film na 10
j_o_k_e_r

tytuł to "play that funky music white boy" ;)

ocenił(a) film na 9
krja

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee

krja

play that funky music white boy to na pewno nie to!!pobrałem i to nie to!!prosze jeśli ktoś wie to powiedźcie mi jak sie nazywa ta piosenka kiedy mat gra w siatkówke,pływa na rowerze wodnym,ustawia jak ma chodzić orkiestra itp(zaczyna sie ta piosenka kiedy oni maja kaca i on bierze Elyese szczekaczke i gada)Prosze to bardzo ważne..pobrałem soundtrack i tego tam nie ma
jest tylko 15 piosenek

ciachu12

tak to nie "play funky..." tekst sie zgadza ale rytm nie.

ocenił(a) film na 10
j_o_k_e_r

ooo to sorki bo wydawalo mi sie ze to jest to ;/

Bartek_40

jaka jest nazwa utworu jaki leci w czasie jak Elyse i Matt leżą i patrzą się na obłoki, później ten sam motyw powtarza się jak ona przychodzi wieczorem w to samo miejsce.
Jaki to utwór?

krja

jesli ktos mi odpowie na poprzednie pytanie to bede wdzieczny....a ja ma soundtrack z 15 piosenkami wiec jesli bede pomocny to pytajcie sie mnie o rożne piosenki

ciachu12

mi film sie bardzo podoba(obejrzalem go juz 3 razy:)
wiem o wypisanych na koncu utworach... ale i tak nie weim co to za piosenka - zaczyna sie jak chórek żyga a Oscar goni Stiffa. jest poprostu cudowna....

kamil2207

znowu o czyms zapomnialem:( To leci jakos tak "tell me wassup i want stop no wear..." prosze o pomoc