moj ranking :
1.Amperican pie
2.Am...Wesele
3.Am...Beta house
4.Amercian pie 2
5.Am...Naked mile
6.
7.........dlugo ,dlugo nic
8.
9.Am...Band camp
jak waszym zdaniem?
1. american pie
2. american pie 2
3. american pie wesele
(te trzy trzymają mniej więcej równy poziom, choć 3 już troszeczkę odstaje)
potem schodzimy 3 klasy gatunkowe niżej:
4. american pie band camp
następnie.. o dziwo... skaczemy o kolejne 3-4 klasy gatunkowe i otrzymujemy tandetę w postaci gównianych części 5 i 6 które są po prostu potwarzą dla poprzedników... twórcy tych filmów powinni zostać skazani na karę śmierci za ośmieszenie tej serii chłamem najgorszego sortu.. to moje zdanie :)
zgadzam się, chociaż użyłeś za mało obelg w odniesieniu do części 4,5 i 6. Już trzecia część była raczej nędznymi popłuczynami i nie dziwię się, że niektórzy aktorzy z pierwszej i drugiej nie chcieli zagrać w kolejnej.
Po Nagiej Mili, myślałem, że nic bardziej żałosnego i totalnie nieudanego nie można nakręcić. Tymczasem można, co pokazał "Dom Beta". Jeśli powstaną kolejne genialne komedie z serii A.P, sam przejadę się do USA i osobiście powystrzelam "twórców".
I teraz komunikat: Jeśli któraś z tych nieskończenie chłamowatych szmir bardzo Ci się spodobała, przykro mi - jesteś idiotą.
pozdrawiam
to, że Ty uważasz, iż te filmy sa szmirowate nie oznacza, że osoby, którym to sie podobaja są idiotami.
każdy ma swoje zdanie,
Widzę że Logan nie za bardzo rozumie to iż należy poszanować czyjeś zdanie, cóż zrobić, tacy są ludzie... 4 Pierwsze części AP były spoko 5, 6 mi się już nie podobają, Pozdro
No widzisz Logan, ja bardzo lubie pierwsze 3 czesci, 4 dopuszczalna, 5 i 6 bardzo slaba, ale nie obrazaj mnie frajezyno mowiac ze jestem idiota, bo lubie A.P.
niestety, co mogę powiedzieć... jak wyżej. <zachęcam do zapoznania się z zasadami ortografii, nawet w wyzwiskach>
Dobrze, a więc proszę bardzo z wiśnią na czubku:
Nie obrażaj mnie frajerzyno mówiąc mi że jestem idiotą tylko dlatego że lubie American Pie.
CO???
moj ranking to:
1. American Pie
2. American Pie Wesele
3. American Pie 2
4. American Pie Wakacje
5. American Pie Naga mila
6. ...
7. ...
8. ...
9. Beznadziejny American Pie Beta House
American Pie 2 moim zdaniem najlepsze - popłakałam się na scenie z klejem :D Reszta wg kolejności ;)
1. A.P. 2
2. A.P. 1
3. A.P. Wesele
4. A.P. Wakacje
5. A.P. Naga mila
6. A.P. Beta house
1.American Pie
2.Am.. Wesele
3.Am.. 2
4.Am.. 5
5......
6.....
7....
8.Am... Band Camp
A Beta House nie ma bo jeszcze nie oglądałem ale zaraz to zrobię ; ]
EDIT :
1.American Pie Czyli Sprawa DowCipna
2.American Pie Wesele
3.American Pie Dom Beta
3.American Pie 2
5.American Pie 5
6.....
7....
8....
9.....
10.American Pie Band Camp
Moim zadniem:
1. AP Band Camp
2. AP Sprawa DowCipna
3. AP Wesele
4. AP Naga Mila
5. AP Dom Beta
6. AP 2
Moim zdaniem:
3. AP Wesele
2. AP Sprawa DowCipna
6. AP 2
1. AP Band Camp
4. Obojętnie [dno]
1. AP 2
2. AP 1
2. AP Wesele
4. AP Band Camp
5. AP Beta House
6. AP Naked Mile
Jak widac z tego wykresu, nikt nie zastąpi Jima, Stiflera, Fincha, Kevina i Oza (brakowalo go w 3 częsci ;/).
1.American Pie 2
2.American Pie 1
3.American Pie 3
4.American Pie 4
5.American Pie Beta House
6.American Pie Naga Mila
1. A.P. Wesele
2. A.P.
3. A.P. 2
4. A.P. Beta house
5. A.P. Naga Mila
6. najgorszy według mnie A.P. Band Camp